Är Olaplex värt pengarna?

Innehållsförteckning

Är Olaplex värt pengarna?

Är Olaplex värt pengarna?

Har du ett hår som är slitet och behöver protein så kan det vara en bra idé att använda Olaplex i samband med dom produkterna. Är det inre starkt så kommer håret också ta åt sig bättre utav proteinerna.

Vilken Olaplex ska man använda?

Olaplex No 1 och Olaplex No 2 används i första hand när du ska bleka ditt hår eller göra det ljusare, och Olaplex gör att du undviker att håret bryts av att du får slitet hår under behandlingen. Olaplex No 3 är en hemmabehandling och måste inte nödvändigtvis användas ihop med de två andra Olaplex-behandlingarna.

Är Olaplex bra för lockigt hår?

Olaplex återuppbygger, omstrukturerar och förbättrar hårets förmåga att behålla fukt i lockar som har förlorat sin form. Olaplex ger lockigt hår en inre styrka och vårdar det så att lockarna blir fasta, vackra och mer motståndskraftiga. Även känsligt lockigt hår tål färgbehandlingar bättre när Olaplex används.

Hur bra är Olaplex 3?

Olaplex Hair Protector No. 3 ska fungera med alla hårtyper och hår i olika skick, men kan bara reparera sådant som är trasigt. Har du inga trasiga bindningar funkar så fungerar det inte men för mig som har ett kemiskt behandlat hår som utsätts för slitage känner stor skillnad.

Vad gör Olaplex 3 med håret?

Att använda Olaplex No. 3, som är vår absoluta bästsäljare, ger en intensiv hemmabehandling för håret, som hjälper till att reparera och stärka upp ditt hår. Man kan tydligt se förbättrade resultat, redan efter första användningen.

Hur länge håller en Olaplex behandling?

Beroende på hur tjockt hår du har räcker flaskan till 3-6 behandlingar. 1. Applicera Olaplex No. 0 i hårbotten på rent, torrt hår.

Hur lång tid tar en Olaplex behandling?

Olaplex i en klippning kostar 580 kr, inklusive 30 minuters extra tid. Olaplex i en färg- /slingbehandling kostar 395 kr, inklusive 15 minuters extra tid. En fristående Olaplexbehandling tar 60 minuter och kostar 980 kr. Du kan också boka en så kallad Olaplex Mini.

Relaterade inlägg: