Hur använder man Olaplex 6?

Innehållsförteckning

Hur använder man Olaplex 6?

Hur använder man Olaplex 6?

Användning: Applicera en mängd lika stor som en ärta i fuktigt hår, på längder och toppar. Styla sedan håret som du själv önskar. Du kan både torka håret med hjälp av hårfön eller låta håret självtorka med krämen i.

Vad är Olaplex 6?

Olaplex No 6 är en mjukgörande, återfuktande och friss-reducerande stylingkräm för alla hårtyper, men passar extra bra till torrt, lockigt eller skadat hår. Efter användning blir håret blir härligt silkesmjukt, frissfritt och följsamt i upp till 72 timmar. Vid föning förkortar Olaplex No 6 torktiden.

Är det värmeskydd i Olaplex nr 6?

6 Bond Smoother är en vårdande, mjukgörande leave in kräm från Olaplex. En stylingcreme som återfuktar, skyddar, reparerar och eliminerar frizz. Den förkortar föningstiden, har värmeskydd i för fön och håller upp till 72 h.

Vad är bra med Olaplex?

Olaplex lagar och multiplicerar bindningarna i håret, vilket skapar ett hår som både är starkare, friskare och glansigare. Hemligheten med Olaplex är att produkten innehåller en patenterad molekyl som sammanlänkar svavelbindningar som exempelvis skadats av värmeverktyg och när du borstat håret.

Hur använder man Olaplex produkter?

Använda Olaplex No. 3 i hår med mycket stylingprodukter

  1. Tvätta håret med Olaplex No. 4 shampoo.
  2. Handdukstorka håret väl, men torka inte helt.
  3. Applicera en generös mängd Olaplex No. ...
  4. Fördela No. ...
  5. Låt behandlingen verka i 10 min, men gärna upp till 30 min.
  6. Skölj sedan ur håret ordentligt.
  7. Avsluta med Olaplex No.

Hur använder man Olaplex No 1?

ska användas i fuktigt hår (torka igenom med en handduk) Applicera från rot till topp, kamma gärna igenom och låt sedan verka i 10 min. Därefter tvättar du det som vanligt med schampo och balsam. Använd 1-2 ggr/vecka beroende på hur preparerat hår du har. Olaplex senaste tillskott som du kan använda hemma!

Är det silikoner i Olaplex?

Alla håroljor innehåller silikoner annars skulle vi aldrig tycka om dem. Silikoner är något som ofta klingar negativt men faktum är att det finns både bra och dåliga silikoner. Olaplex No. 7 innehåller en bra silikon som heter Demitikon.

Är det värmeskydd i Olaplex?

Olaplex No. 6 är en koncentrerad och mjukgörande leave-in creme som passar utmärkt för alla typer av hår (även färgat och kemiskt behandlat hår). ... No. 6 ger dessutom värmeskydd vid torkning med fön.

Kan håret gå av av Olaplex?

Så de ville tillsätta "bryggor" i håret för att koppla ihop dem igen och det är precis vad Olaplex gör. Det förhindrar att håret går av och vi frisörer kan använda Olaplex i en färgning för att skydda håret från en del av slitaget. ... Olaplex är fri från silikoner, sulfater, aldehyder, oljor och DEA.

Relaterade inlägg: