Vilket ursprung har Nassim Al Fakir?

Innehållsförteckning

Vilket ursprung har Nassim Al Fakir?

Vilket ursprung har Nassim Al Fakir?

Stefan Nassim Al Fakir (arabiska: نسيم الفقير), född i Huddinge i Stockholms län, är en svensk programledare, musiker, komiker, skådespelare och moderator. Al Fakir har medverkat i flera olika TV-program, bland annat som programledare på Bolibompa i SVT.

Vad heter bröderna Al Fakir?

Han har även två äldre bröder, Ayman (som spelar valthorn, professionellt) och Nassim Al Fakir, som är programledare och musiker. Ungefär samtidigt som familjen flyttade till Huddinge föddes den fjärde sonen, Sami Al Fakir.

Har Salem Al Fakir barn?

Greta Al Fakir Salem Al Fakir/Children

Vad betyder Al Fakir?

Fakir[redigera | redigera wikitext] Fakir (arabiska: فقیر 'fattig') är en islamisk mystiker/asketiker som avgivit löfte om fattigdom för att hänge sig åt gudsdyrkan och avstå från alla relationer och ägodelar.

Vad är Nassim Al Fakir känd för?

Nassim Al Fakir är född 1977. Han är en känd och populär programledare för barn- och ungdomsprogram på tv, till exempel Bolibompa och Bobster. Han är dessutom en uppskattad konferencier och moderator, han är komiker och han jobbar också som skådespelare.

Vad heter Salem Al Fakirs bror?

Nassim Al Fakir Salem Al Fakir/Brothers

Vart bor Salem Al Fakir?

Salem Al Fakir är boende i Stockholm på Bellmansgatan 20 lägenhet 1502 i Stockholm.

Vem är Nassim Al Fakir ihop med?

Nassim Al Fakir har två barn med fästmön Lina Hedlund Under Sweden International Horse Show på Friends Arena gled han in som en riddare och gick ned på knä för att fria till sin älskling Lina Hedlund, 43. Hon sa 'Ja'! Paret har två barn tillsammans, pojkarna Tilo, 9 och Eide, 4.

Vad heter Nassim Al Fakirs flickvän?

Lina Hedlund Nassim al Fakir/Partner

Vad gör Salem Al Fakir idag?

Salem Al Fakir Bor: Södermalm i Stockholm. Gör: Låtskrivare, producent och artist.

Relaterade inlägg: