Är The Ordinary bra?

Innehållsförteckning

Är The Ordinary bra?

Är The Ordinary bra?

När det gäller Retinol så kan produkterna enligt min mening inte mäta sig mot den Retinol jag brukar använda. Däremot så är produkterna från The Ordinary ett väldigt bra budgetalternativ och något jag absolut kan komma att använda som en bas eller som en produkt jag har mellan mina ”riktiga” hudvårdsprodukter.

Vad ska jag använda från The Ordinary?

på basrutin: rengöring, ansiktsvatten/toner, kräm/olja och spf. Bygg på din rutin med serum och andra produkter för att jobba på specifika områden/hudtillstånd. The Ordinary rekommenderar att man använder max 3 av deras serum i sin morgon- resp. kvällsrutin.

Vad gör The Ordinary Blood mask?

The Ordinary AHA 30 + BHA 2 Peeling Solution, även kallad The Ordinary Blodmask, är en exfolierande ansiktsbehandling. ... Alfahydroxisyror (AHA) exfolierar hudens yttersta lager för att ljusa upp och jämna ut hudytan. Betahydroxisyra (BHA) exfolierar också huden med ytterligare funktion att förebygga tilltäpptheter.

Är The Ordinary svenskt?

The Ordinary är ett varumärke under kanadensiska producenten Deciem som använder kemister som i första hand inte är hudvårdsfokuserade utan kemifokuserade och inriktade på vad potenta ingredienser skapar för effekter på hudceller. ... Dessutom är The Ordinary väldigt prisvärd lillasyster till Niod.

Vilken the ordinary är bäst?

1. The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Hydration Support Formula. Hyaluronic Acid 2% + B5 Hydration Support Formula är enkel men effektiv och ger huden maximal återfuktning. Den koncentrerade dosen hyaluronsyra i tre olika molekylstorlekar penetrerar hudlagren för att låsa in fukten.

Vilka produkter från The Ordinary får man inte blanda?

The Ordinary EUK 134 0.1% - Detta serum innehåller en av de mest kraftfulla antioxidanterna på marknaden som ger din hud skydd dygnet runt. Den är vatten- och oljefri och passar därför alla hudtyper. Blanda inte med produkter som innehåller C-vitamin eller syror eftersom de minskar effekten av antioxidanterna.

Relaterade inlägg: