Vad gör Paolo Roberto idag?

Innehållsförteckning

Vad gör Paolo Roberto idag?

Vad gör Paolo Roberto idag?

Paolo Roberto har bland annat tagit uppdrag som personlig tränare och startat nya bolag inom mat. Han berättar också att han sökt hjälp för att hantera det faktum att han köpte sex, något som han beskriver som ett självskadebeteende. – Jag har pratat med prästen Jag har gått i terapi.

Vad heter Paolo Roberto?

Paolo Roberto
Paolo Roberto
Paolo Roberto på Kristallen-galan 2013.
Född3 februari 1969 Upplands Väsby, Stockholms län, Sverige
NationalitetSvensk
Yrke/uppdragKampsportare Programledare Skådespelare Författare Föreläsare TV-kock Krögare

Vad gör Paolo Roberto i Spanien?

Paolo Roberto lever livet på den spanska solkusten. Stoppa Pressarna kan nu avslöja allt om hans nya tillvaro i Marbella. Den skandaliserade svensken är populär i sitt kvarter – där han bor intill en thailändsk massagesalong. ... Marbella är ett av Spaniens mest besöka turistmål.

Vilka företag har Paolo Roberto?

Paolo Roberto, 51, har länge odlat bilden av sig själv som en framgångsrik entreprenör med flera företag inom en rad olika branscher. I själva verket är hans verksamhet koncentrerad kring ett enda bolag: Punch Drunk Entertainment.

Vad heter Paolo Robertos företag?

Företaget bakom e-handeln heter Fratelli di pasta AB. Enligt handlingar på Bolagsverket bildades bolaget i oktober i år och bakom satsningen hittar vi en person vid namn Sargon Chanko. Han står som ägare av bolaget via sitt holdingbolag Jimma AB.

Är fiorelli Paolos?

Fiorelli är Evanoffs nya italienska varumärke som funnits i butik sedan vecka 7. ... Kort därefter lades även varumärket Paolos ned av Evanoff Group och företaget och Paolo Roberto gick skilda vägar.

Vem äger fiorelli?

Fiorelli är ett nytt italienskt varumärke inom Evanoff Group med målsättningen att erbjuda marknaden italiensk mat av riktigt hög kvalitet till rimliga priser.

Hur lång är Paolo?

1,74 m Paolo Roberto/Height

Vem har Paolo Roberto barn med?

Elisa Roberto Enzo Antonio Roberto Paolo Roberto/Children

Vad är fiorelli?

Fiore, som betyder blomma på italienska, symboliserar att i stort sett allt vi tillverkar kan härledas till blommande ängar, åkrar och trädgårdsland. Därför blev det helt naturligt att välja släktnamnet Fiorelli. Och det är bara leverantörer som uppfyller våra högt ställda krav som kan kalla sig en Fiorelli.

Relaterade inlägg: