Vad gör Gladiatorerna idag?

Innehållsförteckning

Vad gör Gladiatorerna idag?

Vad gör Gladiatorerna idag?

Gladiatorerna var ett av 00-talets mest populära underhållningsprogram. Varje vecka satt svenska folket bänkade för att se utmanare möta gladiatorerna i en kamp. ... Gladiatorerna sändes i hela elva säsonger och under programmets gång fick vi tittare lära känna både utmanare och gladiatorer.

Varför slutade dom med gladiatorerna?

4:3 (2000-?) Gladiatorerna är en svensk variant av det amerikanska TV-programmet American Gladiators från 1989, där män och kvinnor utmanar muskulösa män och kvinnor, så kallade gladiatorer, i olika grenar.

Vad heter pansar på riktigt?

Pansar. Pansar är den vilda gladiatorn som ibland förs in i arenan inuti en liten bur. Bakom gladiatorn står Peter Blaha. Förutom att medverka i "Gladiatorerna" på TV4 håller Peter Blaha föreläsningar om mål, träning och kost och håller olika event inom hälsa.

Vad hände med Plexus?

Plexus. Den "glada gladiatorn" Plexus spelades av Johan Oldenmark 1999-2004, med en snabb comeback 2015. I dag är han 57 år, och jobbar som konferencier, föreläsare och festfixare.

När börjar Gladiatorerna 2020?

– Vi har i dagsläget inte några planerade inspelningar av Gladiatorerna, men att vi kommer att visa den senaste säsongen av Gladiatorerna på TV12 i repris med start 26 augusti, berättar Malin Willers, presschef på TV4, till Hänt.

Relaterade inlägg: