Är Olaplex värt det?

Innehållsförteckning

Är Olaplex värt det?

Är Olaplex värt det?

Har du ett hår som är slitet och behöver protein så kan det vara en bra idé att använda Olaplex i samband med dom produkterna. Är det inre starkt så kommer håret också ta åt sig bättre utav proteinerna.

Vilken ordning använder man Olaplex?

Börja med att lägga behandlingen i hårbotten och sedan ut i längderna. Hjälp till med kammen så att det fördelas jämnt i hela håret så att alla hårstrån täcks och blir behandlade. Låt Olaplex 3 sitta i håret så länge som möjligt, men för att du ska kunna se någon som helst påverkan måste det sitta i minst tio minuter.

Vilka Olaplex produkter?

  • Produkter. PRODUKTÖVERSIKT. VAR KÖPA OLAPLEX? No.0 – Intensive Bond Building Treatment. No.3 – Hair Perfector. No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo. No.4 – Bond Maintenance Shampoo. No.5 – Bond Maintenance Conditioner. No.6 – Bond Smoother. No.7 – Bonding Oil. No.8 – Bond Intense Moisture Mask. ...
  • Vetenskap.
  • Blogg.
  • FAQ.

Kan man ha i Olaplex för länge?

Låt Olaplex 3 sitta i håret så länge som möjligt, men för att du ska kunna se någon som helst påverkan måste det sitta i minst tio minuter. Har du ett skadat hår kan det vara värt att sova med kuren, och du kan med fördel använda dig av en duschmössa ifall du är rädd för att kladda ner dina sängkläder.

Relaterade inlägg: