Hur använder man Vaxpolish?

Innehållsförteckning

Hur använder man Vaxpolish?

Hur använder man Vaxpolish?

Ställ maskinen på lågt varvtal (700- 1000 rpm). Lägg på polish (mängd motsvarande ungefär en fingernagel) på tre ställen på rondellen. Pressa rondellen lätt mot lacken och starta maskinen. Polera en mindre yta åt gången (50x50 cm) Jobba korsvis i räta linjer för att undvika polersolar.

Vad är sant om polering vaxning av billack?

Vaxet stöter bort smuts och gör bilen så mycket enklare att hålla ren. Tvärtemot vad många tror, är inte syftet med vaxning främst att täcka repor, utan att skydda lacken. Repor avlägsnas genom polering. ... En bra vaxad bil kommer medföra att bilen blir otroligt enkel att hålla ren utan mycket ansträngning.

Hur använder man Lackrengöring?

Man häller lackrengöringen på polerrondellen, inte direkt på lacken. Starta i en långsam hastighet och fördela lackrengöringen över en lagom stor arbetsyta. Med en oscillerande maskin behöver man inte trycka maskinen mot lacken.

Vad är skillnad mellan vax och polish?

Till skillnad från vax är polish en produkt som använder slipmedel för att ta bort ett mycket fint lager av klarlacken, för att jämna ut så att du få ren slät yta som reflekterar ljuset jämnt och ger en blank, skinande lack. ... Vax i sig kan inte ge en matt yta glans, men den kan förstärka glansen i en redan glansig yta.

Relaterade inlägg: