Vad tar Sellpy emot?

Innehållsförteckning

Vad tar Sellpy emot?

Vad tar Sellpy emot?

Sellpy tar emot allt som värderas till över 50 kr, så du kan alltså inte skicka med kläder du köpt för 50 kr i Sellpypåsen! Jag brukar tänka att är klädesplagget köpt för under 350 kr så är det bättre att skänka det än att försöka sälja.

Hur mycket tjänar man på Sellpy?

Grundlönen är 113 kr/timmen.

Hur skicka Sellpy?

Om du bor någonstans i Sverige där vi ännu inte erbjuder upphämtning kan du enkelt skicka Sellpy-påsen till oss med PostNord - hitta ditt närmsta ombud HÄR. Sellpy-påsen levereras då till dig med en förbetald fraktsedel som ligger löst i Sellpy-påsen.

Vad säljer bäst på Sellpy?

Prislista när du säljer med Sellpy
Beställa Sellpy-påsar19 SEK/påse
Annonskostnad per vara vi försöker sälja10 SEK
Sellpys kommission per såld vara del under 500 SEK60%
Sellpys kommission per såld vara del över 500 SEK
Administrationsavgift per vara10 SEK

Hur mycket får plats i en Sellpy-påse?

Beställ och packa din Sellpy-påse Packa ner varor som du vill testa sälja för mer än 50 SEK på Sellpy och ryms i Sellpy-påsen. Den rymmer ca 75 liter och får väga max 15 kg. Se till att det är helt, rent, äkta och presentabelt – vi varken stryker eller ångar textilier.

Hur länge håller en Sellpy-påse?

Luta dig tillbaka, vi tar hand om resten När din Sellpy-påse har anlänt till vårt lager går vi igenom alla varor du har skickat in. Vi går igenom alla Sellpy-påsar i den ordning de har kommit in. Just nu är den beräknade väntetiden fram till sortering 10 veckor.

Hur många jobbar på Sellpy?

Vi ser fram emot att anställa dig som gillar det vi gör och det vi står för! På våra lager och kontor här i Stockholm är vi ca 350 personer som arbetar hel- och deltid. Med det kommer mycket god stämning, högt tempo och lekfullhet.

Hur skickar man Sellpy påse?

Beställ hämtning eller lämna till ombud Du behöver inte märka upp Sellpy-påsen. När vi har hämtat Sellpy-påsen får du en bekräftelse, så du vet att den är i säkert förvar. Om vi ännu inte erbjuder hämtning i ditt område använder du den förbetalda fraktsedeln som inkluderats. Sellpy-påsen lämnas till ett PostNord-ombud.

Hur lång tid tar det att få Sellpy påse?

Sellpy-påsen är gjord av miljöplast och kostar 19 SEK. I priset ingår porto hem till dig och frakt tillbaka när Sellpy-påsen är fylld. Det tar vanligtvis 2-3 dagar innan beställningen anländer till din brevlåda. Just nu är den beräknade väntetiden fram till sortering 10 veckor.

Relaterade inlägg: