Varför använda Pinterest?

Innehållsförteckning

Varför använda Pinterest?

Varför använda Pinterest?

Med miljarder pins på Pinterest hittar du alltid idéer för att väcka inspiration. När du upptäcker pins som du gillar kan du spara dem till anslagstavlor för att hålla dina idéer organiserade och lätta att hitta. Du kan också skapa pins för att dela dina idéer med andra personer på Pinterest.

Är Pinterest bra?

Till skillnad från andra sociala medier där det handlar om att vara just social, gilla, dela, läsa, tycka och tänka så är Pinterest mer opersonligt, asocialt och avslappnande. Eftersom innehållet på Pinterest styrs av användarna och kan komma från alla hörn av internet så finns det verkligen något för alla.

Vad är en anslagstavla på Pinterest?

En anslagstavla är en plats där du samlar dina pins. Du kan skapa nya anslagstavlor i din profil eller när du sparar en pin. Lär dig hur du skapar anslagstavlor på ditt företagskonto .

Vad är Pinterest-konto?

Pinterest är ett bildbaserat socialt medium där användaren samlar och sparar bilder från webben. Man kan jämföra det med att ha en anslagstavla där man sätter upp bilder man gillar, inspirerande tips och saker man vill komma ihåg.

Hur fungerar Pinterest för företag?

Här kan man lägga upp produkter i olika kategorier och själv välja vilka nyckelord man vill vara sökbar på. Precis som på andra sociala nätverk kan din profil på Pinterest indexeras av sökmotorerna. Det gäller exempelvis ditt användarnamn , 'Om oss'-texten och beskrivningen av dina pins.

Vilka använder Pinterest?

Pinterest, ålder och kön Det är fler kvinnor (29 %) än män (12 %) som använder Pinterest i alla åldersgrupper. Den största gruppen på Pinterest är kvinnor mellan 26 och 35 år, där över hälften (52 %) använder tjänsten. Det dagliga användandet ligger på klart lägre nivåer.

Får man använda bilder på Pinterest?

Med undantag för ovanliga fall är Pinterest inte upphovsrättsinnehavare av de bilder som användare lägger upp på webbplatsen. Vid behov bör du tillstånd att använda en bild från dess upphovsman.

Hur syns man på Pinterest?

eller direkt till analytics.pinterest.com/ när du är inloggad. Här kommer du få information om din Pinterest-profil, dina följare samt aktivitet från din webbplats.

Var hittar jag min profil?

Uppdatera din egen profil

  1. Öppna appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på System. Flera användare. Om du inte hittar den inställningen kan du testa att söka efter användare i inställningsappen.
  3. Tryck på ditt namn. Ändra profilnamnet genom att ange ett nytt och sedan trycka på OK.

Relaterade inlägg: