Vad letar polishelikoptern efter?

Innehållsförteckning

Vad letar polishelikoptern efter?

Vad letar polishelikoptern efter?

En polisinsats med ett flertalet polispatruller och polishelikopter arbetar nu med att leta efter den andra gärningspersonen/personerna. En förundersökning gällande rån är inledd. Det finns inga uppgifter om att någon har skadats fysiskt i samband med rånet.

Vad händer i Göteborg polisen?

Oklart om någon är skadad. 16.05 Bilarna behöver bärgas. Inga uppgifter om personskador. Polis Larmas till Jättestensgatan på Hisingen i anledning av att en man håller en person under knivhot i en lägenhet.

Vad har hänt i Skåne idag?

Larm inkommer om en trafikolycka på E22 i höjd med Vellinge, i riktning mot Malmö. Inga personskador har rapporterats. Vägen kommer att stängas av delvis. Polis och räddningstjänst skickas till platsen.

Vad händer på Näset idag?

Polis larmas till centrala Höllviken med anledning av en misshandel. En tonårspojke ska ha blivit misshandlad av en vuxen man och en jämnårig pojke. More brottsplatsen, misstänkt för grov misshandel och ytterligare en man grips på platsen. ...

Vad har polisen för uppgift i samhället?

En av polisens viktigaste uppgifter är att förebygga och förhindra att brott sker. I det brottsförebyggande arbetet samarbetar polisen med andra aktörer i samhället exempelvis kommuner, Brottsförebyggande rådet och försäkringsbolag. Polisens mål är att minska brottsligheten och öka tryggheten i samhället.

Vad hände i Malmö idag?

Malmö i Skåne Län: brott & händelser

  • Trafikolycka Olycka på Gurkgränd. 7 timmar sedan · Gurkgränd, Malmö
  • Trafikolycka Olycka på Inre Ringvägen. 8 timmar sedan · Inre Ringvägen, Trafikplats Lindeborg, Malmö
  • Skadegörelse Bilbrand på Oshögavägen, Oxie. ...
  • Skottlossning, misstänkt Värnhem.

Vad händer i Kungsbacka polisen?

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Södra vägen, åefter larm via SOS om brand på en balkong. 14.31 Det har brunnit i en inglasad balkong men branden är nu släckt.

Relaterade inlägg: