Vad gör Pytte Ravn idag?

Innehållsförteckning

Vad gör Pytte Ravn idag?

Vad gör Pytte Ravn idag?

Ann Pytte Abelgren Ravn bor i en villa i Köpingsvik. Hon bor tillsammans med Mats Pettersson. Hennes födelsedag är den 20 juni. Hennes villa är värderad till ca kr.

Vad gör Anki och Pytte idag?

Nu fyller den omåttligt populära tygankan och hennes "mamma" 21 år. Idag gästade kändisparet P4 Morgons studio. Anki och Pytte skapades av buktalaren Pytte Ravn och blev senare ett stående inslag i barnprogrammet Bolibompa efter att ha turnerat i omkring 10 med Anki. Programmen blev en stor succé.

När spelades Anki och Pytte in?

Anki & Pytte (2001) Anki & Pytte - Tvåan (2002) Anki & Pytte - Trean (2005) Anki & Pytte - fyran (2007)

Vem är Anki?

Ann-Christin "Anki" Edvinsson Hedström, född 6 januari 1971 i Mariestad, Skaraborgs län, är en svensk programledare, journalist och författare. Anki Edvinsson Hedström började som väderpresentatör på TV4 1993–2000. 1999 utbildade hon sig till journalist på Poppius journalistskola.

Har Anki Edvinsson barn?

Hon lämnade rampljuset som väderpresentatör på TV4 för drömmen om att bli deckarförfattare – och har nyss släppt sin andra roman. Nyss fyllda 50 år reflekterar Anki Edvinsson kring beslutet att inte skaffa egna barn. "Jag har många barn i mitt liv, jag är tacksam för det jag har".

Relaterade inlägg: