Vad gör Peab support?

Innehållsförteckning

Vad gör Peab support?

Vad gör Peab support?

Peab Byggservice hjälper vi dig med det mesta inom renovering, ombyggnad och service. Vi erbjuder skickliga hantverkare som löser allt från dörrbyte till badrumsrenovering – och mer därtill! För att komma i kontakt med oss ringer du till Peabs växel eller besöker vår hemsida.

Vilka äger Peab?

Peab AB (Paulsson entreprenad aktiebolag) är ett svenskt bygg- och anläggningsföretag med en omsättning på omkring 57 miljarder kronor och en personalstyrka på cirka 16 000 anställda. Företaget har sin huvudsakliga verksamhet i Sverige, Norge och Finland samt Danmark med sammanlagt 130 kontor.

Vad har Peab byggt?

Bostäder, skolor, förskolor, äldreboenden, muséer, köpcentrum, kontor, kultur- och idrottsarenor, bibliotek, stadshus, vägar, broar, parker – ja, hela samhällen - har under årens lopp sett dagens ljus tack vare Peab.

I vilka länder finns Peab?

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggnings företag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland.

Vem startade Peab?

Erik Paulsson Mats Paulsson Peab/Grundare

Hur stort är Peab?

Idag är Peab ett bolag som omsätter över 50 miljarder. Verksamheten bedrivs i fyra affärsområden; Bygg, anläggning, Industri och Projektutveckling. Personalen uppgår till cirka 15 000, sammansvetsade av en stark företagskultur. Peab är ett stort företag med många delar.

Vart bygger Peab?

Peab har byggt 70 bostadsrätter på Öster Mälarstrand med tillhörande källare och garage, fördelat på 3 huskroppar och 4 trappuppgångar. Huskropparna varierar i våningshöjd mellan 4, 5 och 8 våningar. Mellan huskropparna finns en gemensam innergård anlagd för att passa alla åldrar.

Är Peab kommunalt?

Peab Byggservice är ett eget bolag i Peabkoncernen. Årligen utför vi drygt 50.000 uppdrag i Sverige, stora som små - inom privat näringsliv, kommunala verksamheter och hemma hos privatpersoner.

Var ligger Peabs huvudkontor?

Förslöv, SverigePeab / HuvudkontorFörslöv är en tätort i Båstads kommun och kyrkby i Förslövs socken i Skåne. Wikipedia

Hur grundades Peab?

1959, SverigePeab / Grundades

Relaterade inlägg: