Vad gör plasma pen?

Innehållsförteckning

Vad gör plasma pen?

Vad gör plasma pen?

Plasma Pen är en revolutionerande behandling för uppstramning av slapp hud med mycket bra resultat och helt utan kirurgi. Behandlingen är nästan helt smärtfri och kan fungera på hela kroppen. Behandlingen används effektivt mot hängande ögonlock och påsar under ögonen.

Hur ont gör plasma pen?

Gör behandlingen ont? En av fördelarna med att använda plasma pen är att det flesta inte upplever att det gör ont. Skulle man ändå oroa sig för smärta kan man behandla huden med smärtstillande salva cirka en timme innan behandlingen.

Hur länge svullen efter plasma pen?

Efter behandlingen kan man vara svullen och ha rodnad på och omkring det behandlade området första veckan efter behandlingen. Vissa kan även få extrem svullnad men som fortfarande anses normalt. Ansamlingar av bruna skorpor visas och förblir synliga i ca 7-10 dagar. Dessa ska man inte pilla på utan låta läka ifred.

Hur ofta kan man göra Plasmapen?

Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar. 2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud. Många tycker att det räcker med en behandling.

Är plasma Pen farligt?

Plasmapenna används bland annat på det känsliga hudområdet runt ögonen. Tukes har inte fått in några anmälningar om olyckor i samband med plasmapen-behandlingar. Tukes är ändå medveten om ett utländskt fall där kunden fått stopp i en tårkanal då plasmaimpulsen har träffat tårkanalen och orsakat ärrvävnad.

Vad är plasma lyft?

Plasmalift är en icke-kirurgisk behandling som nu gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, vare sig utan kniv eller injektioner. Behandlingen är helt ytlig, dvs. man sticker aldrig hål eller jobbar inuti huden. Pennan har en spets som konverterar ström till en elektrostatisk impuls.

När kan man sminka sig efter plasma pen?

1-2 dagar efter behandlingen kan svullnad uppstå. Efter 5-7 dagar har sårläkningsprocessen försvunnit. Rodnad är inte längre synlig efter 2-3 månader. Det är att föredra att sminka över rodnaden tills allt läkt helt.

Hur länge är man röd efter plasma pen?

Omedelbart efter behandlingen kan området vara rött. 1-2 dagar efter behandlingen kan svullnad uppstå. Efter 5-7 dagar har sårläkningsprocessen försvunnit. Rodnad är inte längre synlig efter 2-3 månader.

Hur ofta kan man göra Hifu?

Vanligtvis behövs endast en behandling för att huden ska stramas åt med HIFU-behandlingen. I vissa fall, om huden är väldigt lös, kan ytterligare en behandling upprepas efter minst sex månader.

Hur bra är Dermapen?

Dermapen är den säkraste och mest kontrollerade behandlingen med microneedling på marknaden som ger optimala resultat. I behandlingen används enbart sterila engångsnålar, vilket innebär en säker behandling och minskar risken för infektion och biverkningar. Varje microneedling-behandling utförs efter dina behov.

Relaterade inlägg: