Vad är Bacardi för sprit?

Innehållsförteckning

Vad är Bacardi för sprit?

Vad är Bacardi för sprit?

Bacardi är ett sprittillverkningsföretag med huvudkontor i Hamilton, Bermuda, som till största delen producerar rom. Det var 2011 världens femte största spritmärke räknat i antal sålda liter. Företaget säljer över 240 miljoner flaskor årligen i 170 länder världen över.

Vad gör man med Bacardi?

Drinkar med Bacardi Carta Blanca

  1. Caipirissima.
  2. Mojito Royal.
  3. Jayne Mansfield.
  4. Mango Daiquiri.
  5. Mary Pickford.
  6. Between The Sheets.
  7. Strawberry Daiquiri.
  8. Hallonmojito.

Hur mycket kostar Bacardi?

pris på Systembolaget: 358,57 SEK/lit.

Vad är Bacardi Limon?

Citroner, lime och grapefrukt blandas ihop till en modern smaksatt rom. De finaste oljorna utvinns från skalen. Innan buteljering kolfiltreras rommen för att skapa runda balanserade smaken. Bacardi Limón är Bacardis mest säljande smsksatta rom.

Vad kan man dricka Bacardi med?

Bacardi Razz (4-6 cl), passionsfruktjuice & sprite + en skvätt lime. Häll sedan i lite grenadine för färgen och slutsmakens skull. det är RUSKIGT gott och blir dessutom en snygg drink som går från gult i toppen till rött i botten.

Är Bacardi ljus rom?

Bacardi Carta Blanca är en vit rom, som har en karaktäristisk smak av arrak och örter. Denna rom kan serveras själv med lite is eller användas i drinkar, såsom olika typer av mojito.

Vad blandar man Bacardi mango med?

I Bacardi Mango möter den uppfriskande och saftiga smaken av mango lite igenkännelig smak av fruktig apelsin. Den ger en fräsch och läcker smak av mango till dina drinkar. Prova med Sprite och lite lime eller blanda med färsk apelsinjuice för en riktigt tropisk fruktbomb, eller testa i en Mango Mojito.

Vad kan man blanda rum med?

Rom kommer ursprungligen från Karibien. Rom passar utmärkt till att blanda med annan sprit, men den passar också väldigt bra att blanda med fruktjuice (speciellt lime). Lagrad, mogen och oblandad rom är god att dricka som likör eller i kaffe, mörk rom är god i bål och ljus rom passar till cocktails.

Vad kostar en Bacardi Razz?

Bacardi Razz. Ren doft med tydlig karaktär av hallon, inslag av arrak och vanilj. Ren, harmonisk smak med tydlig sötma och karaktär av hallon....Produktbeskrivning.
Alkoholhalt:32 %
Förpackning:1 x 1 Liter
Jämförpris, Sverige:341 SEK
Volym (Antal liter):1 liter

Vad kostar en flaska rom?

Bästsäljande lagrad rom 2019 (Systembolaget)
RankRomPris 70cl
1Plantation Grande Reserve Barbados 40%294 kr
2Captain Morgan Dark Rum 40%256 kr
3Barceló Gran Añejo 37,5%260 kr
4The Brand New Republique Gran Añejo 40%239 kr

Relaterade inlägg: