Vad gör Pia Sundhage idag?

Innehållsförteckning

Vad gör Pia Sundhage idag?

Vad gör Pia Sundhage idag?

I juli 2019 blev hon utsedd till förbundskapten för Brasiliens damlandslag som hon för närvarande, efter en förlängning i januari 2021, har kontrakt med till över OS 2024.

Hur är Pia Sundhage som tränare?

61 years (Febru) Pia Sundhage/Age

Var är Pia Sundhage?

Brazil women's national football team Pia Sundhage/Current teams

Hur är Pia Sundhage som ledare?

Pia Sundhage Att ensam inte är stark gäller även i ledarskapet. Hon berättar att hon med åren fått större insikt om betydelsen av att se sina egna brister och omge sig med personer som kan sådant hon själv inte är så bra på.

Hur gammal är Sundhage?

61 år (13 februari 1960) Pia Sundhage/Age

Vilket lag coachar Pia Sundhage?

Pia Sundhage har förlängt sitt avtal som förbundskapten för Brasilien. Hon kommer att leda landslaget fram till OS 2024.

Varifrån kommer Kosovare Asllani?

Kristianstad, Sverige Kosovare Asllani/Place of birth

Vad är en Ledarskapsfilosofi?

En ledarskapsfilosofi består av värdebaserade idéer om hur en ledare borde vara och agera. Alla ledarskapsfilosofier beskriver till olika grad hur en ledare tänker och beter sig. De fungerar som en strukturerad approach för hur man önskar leda andra människor.

Är en ledare?

Även förmågan att tydligt kunna motivera, inspirera och skapa engagemang hos sina medarbetare ligger till grund för ett gott ledarskap – likväl förmågan att kunna hantera och lösa konflikter. ... Det kan till exempel handla om att hantera medarbetare som inte presterar i grupp eller andra konflikter som uppstått i teamet.

Relaterade inlägg: