Är Samsung Cloud och OneDrive samma sak?

Innehållsförteckning

Är Samsung Cloud och OneDrive samma sak?

Är Samsung Cloud och OneDrive samma sak?

Samsung lanserade denna migrering i oktober 2020, så att du enkelt kan överföra alla dina Samsung Cloud -data till OneDrive och ta bort den från Samsung Cloud. Microsoft erbjöd till och med samma mängd lagringsutrymme som du redan har i Samsung Cloud gratis i ett år. ... Öppna Samsung Cloud.

Vad händer med Samsung Cloud?

Den kommer dessa Samsung Cloud-funktioner att stängas ner helt och all din data i Gallery Sync och Samsung Cloud Drive kommer att raderas. Du kan fortfarande ladda ner all din molndata före detta datum till din mobila enhet eller dator via webbplatsen för Samsung Cloud.

Vad är Appcloud?

Applikationen som Tre skickar med uppdateringen till Android 7.0 heter Three Appcloud och det är i stort en alternativ appbutik. När du startar applikationen kan du kryssa för de appar som ska installeras, men det gäller att vara vaksam då tre alternativ för shopping redan är förkryssade.

Vad är Samsung OneDrive?

Du kan spara alla dina bilder och videor i en molntjänst genom att använda OneDrive på din Galaxy-telefon. Genom att automatiskt synkronisera OneDrive och Gallery-appen kan du när som helst få åtkomst till filer du vill titta på senare – på en dator med Onedrive eller en annan mobil enhet.

Varför flytta från Samsung Cloud till OneDrive?

I samband med det gav man också möjlighet för användare att växla lagringsplats för bilder och videoklipp från Samsungs eget Samsung Cloud till Microsoft Onedrive. Tanken med Samsung Cloud är att du ska få tillgång till dina bilder och filmer oavsett vilken Samsung-enhet du använder.

Varför flytta till OneDrive?

Det innebär att du kan komma åt de här filerna från alla enheter som kan ansluta till Internet och att de är säkra om datorn någonsin skadas. Du kan ändra standardinställningen för Spara när som helst. Mer information om hur du anger var filer sparas och flyttar filer till OneDrive.

Hur tar jag bort Samsung Cloud?

Vill du vara extra säker kan du även stänga av Samsungs molntjänst också. Det gör du genom att gå in i appen Galleri, klicka på menyn i övre högra hörnet (de tre prickarna) > Inställningar och stäng av Samsung Cloud.

Vilka appar kan man ta bort?

Vissa kan man ta bort medans vissa andra (framförallt Googles appar) kan man inte ta bort. Däremot kan du inaktivera dem....Appar som jag brukar inaktivera:

  • Google Play Filmer.
  • Google Play Böcker.
  • Google Play Musik.
  • Google Play Tidningskiosk.
  • Google Drive.
  • Hanouts.
  • Duo.

Vad betyder bloatware?

Det är appar som inte gör någon direkt skada, men som genom sin blotta existens snyltar på både lagringsutrymme, minne och processorkraft. En del är enkla att avinstallera, och efter ett eller två tryck på skärmen är de borta och vips har du frigjort minne på enheten.

Relaterade inlägg: