Är det farligt att använda Revaxör?

Innehållsförteckning

Är det farligt att använda Revaxör?

Är det farligt att använda Revaxör?

I sällsynta fall har lokala allergiska reaktioner förekommit vid användning av Revaxör öronvaxlösande medel. Obehaglig känsla i hörselgången, hudirritation och övergående svindel kan även förekomma. Kontakta läkare eller apotek om du misstänker att Revaxör har gett dig biverkningar.

Vad kan Vaxpropp orsaka?

Om du hör sämre än vanligt och/eller har en känsla av lock för örat, kan det bero på en vaxpropp. En vaxpropp kan också orsaka en hudinfektion i hörselgången som gör att det kliar och gör ont i örat.

Hur bra är Revaxör?

Revaxör är en effektiv och välbeprövad egenbehandling mot öronvax och vaxproppar. ... Om du har mycket öronvax och brukar få vaxproppar kan du använda Revaxör Olja spray som kan förebygga uppkomst av vaxproppar. Den vårdande oljan minskar också klåda och irritation som orsakas av uttorkning av huden i hörselgången.

Är öronvax farligt?

Att vi har vax i öronen är inget konstigt, det bildas av körtlar som finns i huden i hörselgången. Vaxets uppgift är att ta hand om det skräp som kan komma in i örat och se till att det inte blir kvar och irriterar eller infekterar. Märker du däremot att du får besvär med öronvax behöver man göra något åt detta.

När ska man ta Revaxör?

Om vaxproppen inte löses, kan behandlingen med örondroppar och öronsköljning upprepas vid behov tre dagar i följd. Återkommande problem med vaxproppar kan undvikas om du använder Revaxör regelbundet en gång i månaden. Obs! Skölj ur hörselgången med sköljblåsan efter varje behandling.

Relaterade inlägg: