Vad gör Resorb med kroppen?

Innehållsförteckning

Vad gör Resorb med kroppen?

Vad gör Resorb med kroppen?

Vätskeersättningen innehåller lämpliga mängder av salt, socker och ett ämne som balanserar kroppens pH-värde. Vätskeersättningen hjälper till att återställa kroppens vätskebalans.

Hur använder man Resorb?

Hur fungerar vätskeersättning? Resorb vätskeersättning innehåller Natrium, Kalium, Citrat, Glukos och Klorid vilket stimulerar att de viktiga elektrolyterna absorberas av kroppens celler och därmed underlättar rätt vätske- och saltbalans i kroppen.

Är det bra med resorb?

Resorbs innehåller socker och salt som ökar kroppens upptagningsförmåga av vatten och motverkar uttorkning. Under vinterperioden då det florerar mycket virus och bakterier som orsakar bland annat feber och vinterkräksjuka är Resorb ett bra medel för att ge kroppen en chans att återhämta sig snabbare.

Hur många gånger per dag kan man ta Resorb?

Rekommenderad dos av Resorb är 4 tabletter dagligen. Dagsdosen bör ej överskridas. Produkten ska förvaras utom räckhåll för små barn. Kosttillskottet bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Kan man ta gammal Resorb?

Efter att utgångsdatumet har passerat kan ingen längre ta ansvar för läkemedlets kvalitet. Det finns alltså inte längre några garantier för dess effekt och säkerhet. Därför är det bäst att skaffa en ny förpackning när läkemedlet blivit för gammalt. ... Bakterier kan växa till, framför allt i flytande läkemedel och krämer.

Hur många vätskeersättning kan man ta per dag?

Dosering: En brustablett löses i 120 ml vatten. Använd inte mineralvatten. Vänta till dess att brustabletten är helt upplöst. Rekommenderad dos av Resorb är 4 tabletter dagligen.

Relaterade inlägg: