Vad händer om brunetter tar silverschampo?

Innehållsförteckning

Vad händer om brunetter tar silverschampo?

Vad händer om brunetter tar silverschampo?

Det är inte bara blondiner som kan använda silverschampo för att bli av med gula nyanser i håret, även vi brunetter kan använda den magiska produkten. ... Resultatet skiljer sig givetvis från hår till hår, men om du är brunett och vill bli av med varma och röda toner är silverschampo den bästa och smidigaste lösningen.

Är silverschampo skadligt?

Sliter silverschampo på hårets kvalité eller är det en myt? Svar: Nej. Silverschampo fungerar som vilket annat schampo som helst men var noggrann med vilket märke du köper. Vissa silverschampon är väldigt djuprengörande och därmed lite extra uttorkande.

Vad händer om man hår Silverschampo i brunt hår?

Fudge silverschampo passar både brunetter och blondiner Fudge silver shampoo finns inte bara för blont hår utan även för brunetter. Fudge Cool Brunette Blue Toning är berikat med blå pigment, vilket motverkar röda och orangea nyanser i brunt hår.

Hur länge ska man ha i Silverschampo i brunt hår?

När man använder silverschampo, blond som brunett måste man gnugga schampot på längderna. Egentligen är det ett BIG NONO – schampo är till för botten och balsam används i hela håret. Låt verka i minst 3-6 minuter, beroende på resultat.

Hur länge ska man ha i Fudge Silverschampo?

Fördela och schamponera. För en mildare effekt eller om ditt hår är mycket torrt, så bör du hålla verkningstiden till ca 30 sek. Vid kraftigare resultat, ett mörkare hår eller tjockare hårstrån kan du låta produkten verka mellan 1-2 min. Använd inte din finaste handduk efter.

Relaterade inlägg: