När ska man använda silver shampoo?

Innehållsförteckning

När ska man använda silver shampoo?

När ska man använda silver shampoo?

Vill du ha kallt blont hår är ett silverschampo därför effektivt! I huvudsak ska det användas till blont eller ljust hår, men du kan även använda silverschampo till brunt hår då det på vissa brunetter eller eller om du har mörkt hår med slingor också kan ge en viss nyansskillnad.

Är silverschampo permanent?

Silverschampot varken bleker eller färgar håret. Så det är ingen permanent färg ni lägger i utan mer en färgad inpackning.

Hur länge kan man ha silverschampo i håret?

Så använder du silverschampo Kläm ut motsvarande en kastanj av silverschampot i handflatan. Skumma upp schampot och låt det verka från 30 sekunder upp till 5 minuter. Hur länge det ska sitta i beror på hur kraftigt du vill att håret ska färgas.

Vad är bäst Silverschampo eller Silverbalsam?

Ett silverbalsam är nästan ett måste för att behålla en kall nyans i håret. Ett silverbalsam fungerar i stort sett likadant som ett silverschampo, men är något skonsammare mot håret. ... Har du en silverprodukt med lila pigment jobbar den mot orangea toner och ett mörkblått mot gula toner.

Hur länge ska Fudge Silverschampo sitta i?

Fördela och schamponera. För en mildare effekt eller om ditt hår är mycket torrt, så bör du hålla verkningstiden till ca 30 sek. Vid kraftigare resultat, ett mörkare hår eller tjockare hårstrån kan du låta produkten verka mellan 1-2 min. Använd inte din finaste handduk efter.

Hur länge ska silverschampo verka?

Låt det verka i ungefär 3 minuter (är det väldigt torrt kan du testa en kortare tid). Viktigt är att du inte låter det gå över tiden som står på schampot, då kan håret få en lila ton. 3. Skölj noga ur och eftersom silverschampo torkar ut håret behöver du avsluta med en vårdande inpackning.

Relaterade inlägg: