Vad gör Scania i Oskarshamn?

Innehållsförteckning

Vad gör Scania i Oskarshamn?

Vad gör Scania i Oskarshamn?

I Oskarshamn finns Scanias Europaproduktion av lastbilshytter. En plåtrulle kommer in i fabriken och ut kommer en färdig hytt redo att levereras ut i Europa. Scania har chassiverkstäder för slutmontering i Södertälje, nederländska Zwolle och Angers i Frankrike. ... Fabriken är också beroende av en välfungerande logistik.

Hur är det att jobba på Scania?

Lediga jobb på Scania

  • Maskinoperatör. Södertälje. 19 dagar sedan.
  • CNC-Operatör. Södertälje. 30+ dagar sedan.
  • Vikariat - Lagerarbetare till RW6 - Regionallagret i Nykvarn. Södertälje. 11 dagar sedan.
  • Underhållstekniker Scania IM. Södertälje. 30+ dagar sedan.
  • Underhållstekniker till nya batterifabriken. Södertälje. 30+ dagar sedan.

Hur många jobbar på Scania Oskarshamn?

Oskarshamns kommun ligger i Kalmar län och har 27 147 invånare. SCANIA CV AKTIEBOLAG är största privata arbetsgivare och med 2 425 anställda (nov 2020) den fjortonde största sådana bland landets kommuner.

Hur många anställda har Scania i Oskarshamn?

En av Kalmar läns största arbetsgivare är Scania i Oskarshamn. Helt övertygad om att ni alla känner till Scania, men vet ni att de har cirka 3000 medarbetare och att de tillverkar hytter till Scanias Europaproduktion?

Hur är det att jobba som montör på Scania?

Scania monterar du motorer, fram- och bakaxlar, växellådor alternativt buss- eller lastbilschassier. Arbetet sker ofta i team där alla i teamet ansvarar för att uppnå kvalitetskraven. ... Som montör förväntas du även arbeta aktivt med förbättringsarbete.

Är Scania bra?

Scania, Södertälje av Anställd 03 (2017-01-09) En bra arbetsgivare med många möjligheter. ... Scania har många bra sidor, en god personalpolitik som skapar trygghet, ger utvecklingsmöjligheter till sina anställda, drivs så öppet som det går med ett stort företag.

Hur stora är Scania?

Scania
Historia
Tillgångar▲ 238,323 miljarder SEK
Eget kapital▲ 60,888 miljarder SEK
Struktur
ÄgareVolkswagen AG – 88,5%

Relaterade inlägg: