Vad är Siv cotton känd för?

Innehållsförteckning

Vad är Siv cotton känd för?

Vad är Siv cotton känd för?

Siv Cotton, 47, är en av fruarna vi får följa i succéserien Svenska Hollywoodfruar. Den sprudlande kvinnan Siv är född i Norge och flyttade till USA redan som 17-åring. Hon har bott kvar där sedan dess och jobbar nu som mäklare.

Vad är Åsa Vesterlund känd för?

Åsa Vesterlund, född 1974 i Hortlax utanför Piteå, är en svensk skådespelerska och fotomodell som har medverkat i realityprogram som Svenska Hollywoodfruar (2014–20) och Svenska New York-fruar (2010). Hon är numera bosatt i Florida och Kalifornien i USA.

Vad heter hollywoodfruarna?

Svenska Hollywoodfruar var en svensk dokumentärserie i reality-TV-format. Första säsongen följer de tre svenska kvinnorna Anna Anka, Maria Montazami, och Agnes-Nicole Winter, alla gifta med rika amerikanska män.

Hur mycket pengar har hollywoodfruarna?

I och med att Isabel bara var med i fyra avsnitt så innebär det dock att lönen blir ungefär 250.000 kronor per avsnitt, vilket känns mer rimligt. Första gången hon var med i programmet fick hon 250.000 för hela säsongen, och det räcker inte långt.

När är Siv Cotton född?

Siv Cotton flyttade föddes 1972 i Norge där stora delar av släkten var svensk. Hon flyttade till USA som 17-åring för att jobba som barnflicka.

När kommer säsong 14 av Svenska Hollywoodfruar?

Susanne Nylén som är presschef på TV3 och Nent Group bekräftar att det inte kommer spelas in någon ny säsong av ”Svenska Hollywoodfruar”. – Vi har bestämt oss för att inte spela in en säsong inför hösten utan att pausa.

Hur gammal är Åsa Vesterlund?

48 år (1974) Åsa Vesterlund/Age

När är Åsa Vesterlund född?

1974 (ålder 48 år) Åsa Vesterlund/Date of birth

Relaterade inlägg: