När ska man ta Silverschampo?

Innehållsförteckning

När ska man ta Silverschampo?

När ska man ta Silverschampo?

Har du misslyckats med en blekning och fått en oönskad gul ton i håret är silverschampot en bra lösning. ... För att du ska få det bästa resultatet ska du vara blond och ha torrt hår. Ju ljusare håret är desto mer effekt ger schampot. Det kan också fungera om du är brunett och vill ha en kallare nyans.

Vad gör ett Silverschampo?

Silverschampo är ett schampo som innehåller en blå pigmentering. Den blåa färgen neutraliserar gula toner i ett blont hår. Om man bleker eller slingar håret, är det inte ovanligt att håret får gyllene toner – ibland direkt, ibland efter ett tag.

Hur använder man Silverschampo brunt hår?

Se till att fördela jämt från botten och ut mot längderna. När man använder silverschampo, blond som brunett måste man gnugga schampot på längderna. Egentligen är det ett BIG NONO – schampo är till för botten och balsam används i hela håret. Låt verka i minst 3-6 minuter, beroende på resultat.

Kan man använda Silverschampo i slingat hår?

Om du vill ha en kallare ton på ditt blonda, gråa eller slingade hår är silverschampo en effektiv metod för att få till den rätta nyansen. Störst effekt av schampot får du om du har ljust hår, men även brunt hår med slingor kan tona ner gula partier och få fin effekt av silverschampo.

Kan man använda Silverschampo varje dag?

När man använder silverschampot varje gång man tvättar håret så får man en jämnare färgton och håret hinner inte gulna mellan gångerna. Använder man det bara en gång i månaden och låter det sitta i en timme så blir färgen ojämn och håret blir uttorkat. Svar: Nej absolut inte.

Relaterade inlägg: