Vad är tillbakadragen?

Innehållsförteckning

Vad är tillbakadragen?

Vad är tillbakadragen?

Se nedan vad tillbakadragen betyder och hur det används på svenska. Tillbakadragen betyder ungefär detsamma som stillsam.

Vad betyder att vara dragen?

Dragen betyder ungefär detsamma som berusad.

Vad innebär Matos?

Matos betyder i stort sett samma sak som arom.

Kan bli dragna?

Synonymer till dragen

  • (vard.) lätt berusad, lite påverkad, halvfull, glad i hatten, onykter, berusad, drucken, full, pirum.
  • Användarnas bidrag. pirum, lullig, släpad.

Vad menas med Salongsberusad?

En promillehalt på 0,5-1,0 beskrivs för de flesta som en salongsberusning. I takt med att promillehalten i blodet ökar så förändras också vårt beteende och vårt mående. En promillehalt över 4-5 så anses ditt tillstånd vara livshotande.

Vad betyder tilltalar?

Tilltala betyder ungefär detsamma som antasta.

Får in grannens Matos?

Om du har problem med att grannens matos kommer in i din lägenhet kan det bero på att dina inluftsventiler fungerar dåligt och istället blir brevinkastet inluftsventil. Rengör inlufts- som frånluftventilerna ibland. Upplever du problem med ventilationen kan fastighetsskötaren hjälpa dig.

Hur blir man av med matos?

Matos, rök eller annan besvärande lukt i ett rum 24-procentig ättika hjälper mot mycket i luktväg. Placera ut ett antal små skålar med ättika i rummet och vädra samtidigt. Ättikan drar åt sig den dåliga lukten. Istället kan det lukta lite ättika i rummet, men det är lätt att få bort senare.

Har korum?

Korum (ackusativ av lat. chorus, eg. "en sjungande skara") kallas en militärgudstjänst inför samlad trupp. Korum kan även avse scoutgudstjänst.

Vad är regel bunden?

Hon kan inte minnas att särskilt många har ringt om risiga skyltar och anledningen till att det inte gjorts någon regelbunden översyn av skyltarnas kondition är att staden inte hunnit med och att det inte funnits ett tydligt uppdrag. En pojke med funktionsnedsättning i Västsverige har utsatts för regelbunden mobbning.

Relaterade inlägg: