Hur fungerar Spotify Premium?

Innehållsförteckning

Hur fungerar Spotify Premium?

Hur fungerar Spotify Premium?

Varje familjemedlem som bjuds in till Premium Family får sitt eget Premium-konto, så att ni alla kan lyssna på er egen musik när ni vill. Ni behöver inte använda varandras inloggningsuppgifter eller schemalägga hur ni ska använda Spotify. ... Ni kan lyssna på Spotify när ni vill, på vilken enhet som helst.

Hur funkar Spotify duo?

Det är enkelt att skaffa Premium Duo

  • Gå med i Duo genom att registrera dig eller logga in med ditt befintliga konto.
  • Bjud in någon du bor med att gå med i Duo via e-post, WhatsApp – vad som än fungerar för dig.
  • De godkänner inbjudan hemma, bekräftar sin adress och sen är det klart – ni är båda med i Duo. *

Hur kan man få Spotify Premium gratis?

Allt du behöver göra är att registrera dig på hemsidan och ladda ned en app till din mobil. Om du inte är säker på om Spotify är något för dig kan du alltid prova på Spotify Free, en gratisprenumeration som ger tillgång till musik, men inte lika många funktioner som Spotify Premium.

Vad menas med Spotify Free?

Du kan använda Spotify gratis, men dess funktioner är begränsade. ... Med Spotify gratis plan kan du komma åt alla spellistor, upptäcka ny musik och dela låtar med vänner. Du kan också spela vilken spellista, album eller artist som helst men bara i läget Blanda uppspelning.

Kan man lyssna på Spotify gratis?

Spotify har lanserat en gratistjänst till mobilen. Vi har testat hur den fungerar. Ett av de främsta argumenten för att betala för Spotify har varit att det är enda sättet att få det till mobilen. ... Det finns egentligen två sätt att lyssna på musik i Spotify Mobile Free: radiokanaler och spellistor.

Relaterade inlägg: