När kommer störningsjouren?

Innehållsförteckning

När kommer störningsjouren?

När kommer störningsjouren?

Lägg till en högljudd nyårsfest som drar långt in på småtimmarna och några grannar kanske får nog och ringer störningsjouren. December följs av november med 9,7 procent av störningarna och Mars med 9,6. På fjärde plats kommer juli med 9,5 procent av Störningsjourens utryckningar.

Vad händer om någon ringer störningsjouren?

Störningsjouren är en unik service för dig som bor hos oss. Hit kan du vända dig om du störs av hög musik, bullrande grannar, högljudda fester, etc. Hur går det till? När du ringer noteras ditt namn och ditt telefonnummer, men jourens personal berättar inte vem du är för den som stör.

När kan man ringa störningsjouren bostadsrätt?

När det händer att en på olika vis känner sig störd av sin granne. Vad kan du göra för att försöka lösa problemet. Som bostadsrättshavare kan du givetvis börja med att tala med din granne som stör och om det inte hjälper kan du anmäla störningarna till bostadsrättsföreningens styrelse.

Hur sent får man festa?

Du får använda lägenheten på ett normalt sätt Du får alltså både ha fest ibland, och spela musik. Men det finns inga tydliga regler för hur ofta man får ha fest eller hur sent man får spela musik.

Relaterade inlägg: