Hur använder man syra i ansiktet?

Innehållsförteckning

Hur använder man syra i ansiktet?

Hur använder man syra i ansiktet?

Vänj huden vid syror Stryk en liten mängd på handleden eller bakom örat, känner du ingenting kan du låta syran sitta kvar så länge som instruktionen säger. Avvakta sedan ett dygn och se sedan efter hur huden ser ut. Har du inga irritationer kan du nu börja applicera syran i ansikten.

Vad är Laktobionisk syra?

Laktobionisk och Maltobionisk syra är också effektiva antioxidanter. Laktobionisk syra används även medicinskt för att förhindra oxidativa skador vid organtransplantation. Båda ingredienserna förebygger också nedbrytning av huden genom att hämma det enzym som bryter ner kollagenet, och orsakar rynkor och slapp hud.

Vilken syra passar mig?

PHA – mild syra för känslig hy eller daglig användning Det betyder att den inte kan penetrera huden så snabbt, vilket gör att risken för hudirritation minskar. Glukonolakton är alltså en mild syra som passar bra för dig med känslig hy eller om du vill använda syror dagligen.

Vilken syra till ansiktet?

Mjölksyra och Glykolsyra De två vanligaste och mest effektiva syraingredienserna i hudvård är glykolsyra och mjölksyra. Glykolsyran är den minsta molekylen av AHA-syror vilket innebär att den kan penetrera huden väldigt effektivt. Den kan framställas på ett naturligt vis ur sockerrör och på syntetisk väg.

Relaterade inlägg: