Vad gör SSF?

Innehållsförteckning

Vad gör SSF?

Vad gör SSF?

SSF verkar genom brottsförebyggande arbete, informationsspridning och opinionsbildning. Verksamheten är unik i sitt slag, både genom sin bredd inom säkerhetsområdet och genom sitt oberoende. ... Traditionellt har vi på SSF arbetat med att förebygga fysiska brott som stölder och bedrägerier.

Vad är SSF Vem när och var skapades SSF?

SSF Stöldskyddsföreningen har arbetat med säkerhetsfrågor sedan 1934 och har byggt upp en unik erfarenhet och kompetens inom säkerhetsområdet. Allt startades av Ernst Fontell som var polismästare i Göteborg och hade konstaterat att samhällsutvecklingen medförde ett allt större hot mot allmänhetens trygghet.

Vad är Säkerhetskollen se?

Säkerhetskollen är inte bara en plats du kommer till för att få hjälp, råd eller utbildning. Det är även en plats där du hjälper oss att bekämpa digital brottslighet, genom att lämna tips eller dela med dig av dina nyvunna kunskaper till andra. ... Få full koll på digitala brott och bedrägeriförsök som pågår just nu.

När grundades SSF?

Den svenska Schackförbund ( svenska : Sveriges Schackförbund, SSF ) är det nationella organ som ansvarar för att hantera och främja bruket av schack i Sverige . Bland annat anordnar det svenska schackmästerskapet. Det grundades 1917 och huvudkontoret var i Norrköping 2015 .

Vad innebär skyddsklass 2?

I skyddsklass 2 är inkrypningsskydd ett alternativ till fönsterlås men inget krav. Inkrypningsskydd ska monteras invändigt enligt tillverkarens anvisningar i vägg, karm eller dörrblad. All fastsättning ska vara sådan att demontering inte kan göras från utsidan utan avsevärd svårighet.

Vad är sant för Larmklass 4?

Larmklass 4 Larmövervakningen ska utföras som skalskydd kompletterat med invändigt volymskydd för samtliga utrymmen. Högsta krav på sabotageskydd ställs på centralapparat och manöverdon. Förbikoppling ska ske med knapp– eller kortförbikopplare i s.k. delat montage.

Vad är Larmklass?

Larmklassernas syfte är att utgöra en allmän branschstandard. För att ditt företags försäkring ska gälla krävs vanligtvis ett larm enligt en viss larmstandard, eller larmklass. Vilken larmklass just du behöver beror bland annat på vilken typ av verksamhet du bedriver och hur högt skyddsvärde som finns på företaget.

Vad är Låsförbikopplare?

Larmklass 1 Anläggningar i klass 1 får utföras som enbart försåtskydd med minst två volymdetekterande detektorer. Anläggningen i sin helhet får kopplas till och från genom låsförbikopplare vid entrén. Exempel på användningsområden: bostäder och företag med lågt skyddsvärde.

Relaterade inlägg: