Är tre bra abonnemang?

Innehållsförteckning

Är tre bra abonnemang?

Är tre bra abonnemang?

Tre har ett relativt stort utbud av mobilabonnemang och mobila bredband. Den stora fördelen med Tre jämfört med många andra konkurrenter är den höga surfmängden. Oavsett om det gäller mobilabonnemang eller mobilt bredband kan kunderna välja en hög surfmängd. Tre har i sitt utbud även tänkt på svenskarnas resvanor.

Vad har 3 för nummer?

3tres Kundservice – Kundcenter 3tres kundtjänst telefonnummer: 0735-300-400.

Hur ser man när abonnemanget går ut?

Via Mitt3 som app Högst upp ser du vilken abonnemangsform du har och under när din bindningstid går ut samt när du kan förlänga ditt abonnemang.

Hur länge har man ett abonnemang?

Bindningstidens längd Den inledande bindningstiden för ett konsumentavtal får aldrig vara längre än 24 månader. Operatören är dessutom skyldig att alltid erbjuda dig ett tidsbegränsat avtal som gäller högst 12 månader, såväl vid nyteckning som vid förlängning av befintligt abonnemang.

Vad har 3 för abonnemang?

Välj mellan våra mobilabonnemang

  • Från 199 kr/mån. Abonnemang utan mobil. Vårt mobilabonnemang 3Flexibel finns med 5 GB, 15 GB, 50 GB eller obegränsad surf varje månad. ...
  • 99 kr/mån. Familjeabonnemang. Nu kan du samla alla familjens mobilabonnemang hos oss. ...
  • 249 kr/mån. Företagsabonnemang. ...
  • 199 kr/mån. Mobil hemtelefoni.

Är 3 dåligt?

Opålitliga, dålig kundservice och säljare som inte tar hänsyn till hur länge man varit kund. Blivit blåst på pengar , stora summor. Dem har dragit pengar från ett konto som dem inte ens har tillgång till. När man ska konfrontera dem om det så vill dem att man visar upp faktura.

Hur kommer man i kontakt med 3?

Om du inte har tillgång till Mitt3 kan du få hjälp med aktivering via kundservice eller i någon av våra butiker....Gör så är för att aktivera ditt nya SIM-kort via Mitt3.

  1. Logga in på Mitt3.
  2. Välj Abonnemang.
  3. Scrolla ner på sidan till "Beställ/Aktivera SIM-kort"
  4. Fyll i ditt nya SIM-kortsnummer.

Vilket nummer ringer man för att kolla Surf 3?

Se din surfmängd med mobilen Har du ett mobilabonnemang kan du sms:a ordet surfmängd till 4466.

Hur lång tid har jag kvar på mitt abonnemang Comviq?

Vi på Comviq har ingen uppsägningstid på våra mobilabonnemang. Om du har köpt en mobil, och valt att betala den på avbetalning, ihop med ditt abonnemang gäller en bindningstid på 24 månader. Tänk på att du alltid betalar för innevarande faktureringsperiod.

Hur lång bindningstid har Telia?

Hur tar jag reda på min uppsägnings- respektive bindningstid? Logga in på Mitt Telia och gå in på abonnemanget du vill avsluta. Där kan du se din uppsägningstid och om du har någon bindningstid.

Relaterade inlägg: