Vart är Steffo Törnquist?

Innehållsförteckning

Vart är Steffo Törnquist?

Vart är Steffo Törnquist?

65 years (Janu) Steffo Törnqvist/Age

Är steffo rik?

Det är hela 2,5 miljoner mer än året innan, skriver Dagens Industri. TV4-profilens bolag har nu tillgångar för över 24 miljoner kronor – bland annat en konstsamling värd närmare 5 miljoner och en portfölj på 11 miljoner kronor placerade i räntebärande värdepapper. Steffo väljer att inte plocka ut någon utdelning.

Vad heter Steffo Törnquist fru?

Caroline Törnquistm. 2008 Steffo Törnqvist/Wife

Vad röstar steffo på?

Många av Steffos kollegor i Nyhetsmorgon deltar i omröstningen, bland andra Soraya Lavasani och Maria Forsblom som väljer att rösta på den blåa skjortan. Nyhetsuppläsaren Sofia Geite däremot röstar på den orangea.

Hur gammal är steffo i TV4?

65 år (12 januari 1956) Steffo Törnqvist/Age

Har Steffo Törnquist slutat på TV4?

Steffo Törnquists långa karriär på TV4 – då väljer han att sluta. ... I en tidigare intervju med Hänt gav Steffo svar på hur länge han planerar att stanna på TV4. – Jag blir nog kvar på Nyhetsmorgon över nästa ordinarie riksdagsval och regeringsbildning, det till säga 1,5 år till.

Har Steffo Törnquist barn?

Max Törnqvist Steffo Törnqvist/Children

Var kommer steffo ifrån?

Linköping, Sverige Steffo Törnqvist/Place of birth

Har steffo barn?

Max Törnqvist Steffo Törnqvist/Children

Vad hette Jenny Strömstedt tidigare?

Jenny Östergren Strömstedt, tidigare känd som Jenny Östergren, är uppväxt i Sollentuna. Hennes föräldrar var akademiker och som barn drömde hon om att bli folklivsforskare. Under gymnasiet började hon arbeta extra i receptionen på TV4.

Relaterade inlägg: