Är Tareq Taylor ambassadör för?

Innehållsförteckning

Är Tareq Taylor ambassadör för?

Är Tareq Taylor ambassadör för?

I januari 2018 prisades han som Bästa Malmöambassadör på Malmö Näringslivsgala. Tareq Taylor lagade mat åt Stjärnorna på Slottet säsongerna 2018/2019, 2019/20/2021.

Vad gör Zafer Taylor?

Den skånske artisten Zafer Taylor flyttade hem till Skåne från surfparadiset Barbados. Men han fortsatte sitt surfande, nu i Billeberga. -Surfing för mig är anledningen till att jag träffat min fru, det är anledningen till att jag gör vad jag gör och hamnat var jag hamnat. Allt, det har verkligen styrt allt för mig.

Har Tareq Taylor syskon?

Zafer Taylor Tareq Taylor/Siblings

Är Tareq Taylors mamma svenska?

Annie Taylor Tareq Taylor/Mothers

Var kommer Tareq Taylor ifrån?

Malmö Tareq Taylor/Place of birth

Hur gammal är tareqs pappa?

I övrigt har Tareq pappan Seif Daoudi, 77, som är född i Palestina, och brorsan Zafer Taylor, 50. Tillsammans gjorde de Tareq Taylors matresa. Mamma heter Annie Taylor och är född i Sverige.

Hur gammal är Zafer Taylor?

MCMLXXI (9.4.1971), som man brukar se på gamla skrifter och på moderna tatueringar. Samt hans nuvarande ålder i romerska siffror som är L (50) år. Födelsedatum 1971-04-09, en fredag för 18 532 dagar sedan.

Har Zafer Taylor barn?

Zafer är inte bara artist utan också pappa till Sunny och Lucky. Möt dem här. För Zafer Taylor finns det förutom musiken, något som ligger honom väldigt varmt om hjärtat - nämligen hans två barn Sunny och Lucky.

Har Tareq Taylor en bror?

Zafer Taylor Tareq Taylor/Brothers

Är Tareq?

Tareq är en av Sveriges mest framstående kockar. Han har setts i de uppskattade tv-programmen Tareq Taylor´s Nordic Cookery (BBC/TV4), Trädgårdstider(SVT) och Lyckomaten (SVT). Tareq vann Kockarnas kamp 2017 (TV4) och fick samma år utmärkelsen Bästa Malmöambassadör.

Relaterade inlägg: