Vad är Sambla för företag?

Innehållsförteckning

Vad är Sambla för företag?

Vad är Sambla för företag?

Om Sambla. Vi är Sambla, den nya generationens låneförmedlare. Sedan starten har vår filosofi alltid varit densamma – att jämföra långivarnas erbjudanden så att alla, oavsett vem du är och vad du gör, alltid ska få det bästa möjliga banklånet.

Vad är Sambla AB?

Sambla hjälper privatpersoner att jämföra banker och långivare. Tjänsten jämför 26 banker samtidigt och du kan ansöka om lån upp till 600.000 kr. Samblas rådgivare hjälper sina kunder att få en lägre kostnad och bättre lånevillkor på befintliga och nya lån. Helt kostnadsfritt och med endast en kreditupplysning.

Hur tjänar låneförmedlare pengar?

Hur tjänar låneförmedlare pengar? Låneförmedlare har avtal med de banker som du får erbjudanden av och får betalt varje gång du tar ett lån.

Kan man lita på Sambla?

Samla är ett företag som snabbt har vuxit sig populärt med över 390 000 kunder sedan start i både Sverige och Norden. Den stora kundkretsen är ett tydligt tecken på att kunder är nöjda med villkoren och Samblas lån. Bolaget har dessutom ett mycket högt betyg på Trustpilot, 4,8 av 5.

Vilka banker har Sambla?

Några av dessa är Ikano Bank, Swedbank, Resurs Bank, ICA Banken, Coop, Santander Consumer Bank, Forex Bank, Brocc, Collector Bank, Euroloan, Moneygo, Moank, Instabank, Byax, Svea Ekonomi, Lendify, Komplett Bank, Good Cash, Fellow Finance, Konsumentkredit, Wasa Kredit och Nordax Bank.

Hur många Låneförmedlare finns det?

Låneerbjudanden från upp till 37 banker och långivare. Låna upp till 600 000 kr. Svar inom några minuter.

Relaterade inlägg: