Varför Telenor?

Innehållsförteckning

Varför Telenor?

Varför Telenor?

Vad vår roll är i världen, och det ansvar vi måste ta. Därför har Telenor globalt använt mobildata för att följa och bekämpa epidemier, medan vi här i Sverige har gjort hela branscher klimatsmartare med hjälp av smarta uppkopplade lösningar. ... I Sverige täcker vårt mobilnät 99,9 procent av befolkningen.

Är Telenor Bredbandsbolaget?

Telenor är en marknadsledare i telekombranschen och har länge levererat mobiler och abonnemang till hela Sverige. Bredbandsbolaget var under många år ett dotterbolag till Telenor, men under 2018 blev vi ett gemensamt bolag. ... En av dem är att du kan få både mobil, bredband och tv från en och samma leverantör.

Vad äger Telenor?

Telenor Sverige Aktiebolag är en svensk leverantör av telekommunikationstjänster, såsom mobil och fast telefoni samt datatjänster. Telenor Sverige AB ingår i den norska Telenor-koncernen. Företaget erbjuder sina tjänster till både privatpersoner och företag. Telenor Sveriges vd är sedan den Kaaren Hilsen.

Hur fungerar Telenor?

Allt samlas på en faktura och ju fler ni är, desto mer pengar sparar ni. Dessutom ringer ni fritt inom familjen i hela världen! Det spelar ingen roll vilket abonnemang ni delar på, det kan vara allt mellan Obegränsat och 4 GB surf. Du som vill starta er Telenor Familj kommer ha huvudabonnemanget och vara betalansvarig.

Vad tycker folk om Telenor?

Har haft telefonabonnemang hos Telenor i några år, helt utan problem. Valde för några veckor sedan att lägga till bredband och tv, och är så nöjd. ... Så nöjd med Telenor!

Vad tycker ni om Telenor?

Stabilt bredband och suverän täckning Telenors mobila bredband når 99 % av Sveriges befolkning och är så pass stabilt som ett bredband kan bli, men hur hög hastighet du kan få beror naturligtvis på hur långt ifrån masten du befinner dig och bebyggelsen mellan masten och din bostad.

Har Telenor köpt Bredbandsbolaget?

Sedan 2018 är Bredbandsbolaget en del av Telenor och hos oss hittar du snabbt och säkert bredband via fiber, telejacket (ADSL) och mobilnätet.

Finns Bredbandsbolaget kvar?

Nu blir Telenor och Bredbandsbolaget ett. ... Är ditt företag tidigare kund hos Bredbandsbolaget kommer du känna dig hemma hos Telenor, eftersom Bredbandsbolaget sedan länge har varit en del av Telenorfamiljen. Vi finns här för dig. Från och med nu finns kundservice för alla fasta och mobila tjänster hos Telenor.

Vilket företag äger vimla?

Vimla. Vimla använder Telenors nät och har ingen anslutningsavgift, bindningstid eller uppsägningsavgift. Här kan du spara oanvänd surf i upp till ett år. 1 GB extra surf kostar 45 kronor.

Relaterade inlägg: