Varför Visma?

Innehållsförteckning

Varför Visma?

Varför Visma?

Visma levererar mjukvara som förenklar och digitaliserar affärsprocesser inom såväl privat som offentlig sektor. Vi finns i hela Norden, i Benelux, Centraleuropa och i Östeuropa. Vi är ett av Europas ledande programvaruföretag. Vi tror på möjligheten för människor att skapa stordåd med hjälp av teknik.

Vad står SPCS för?

Visma Spcs AB, tidigare SPCS, Scandinavian Personal Computer Systems, startades i Växjö 1984 av Jan Älmeby och Rolf Dahlberg. Visma Spcs är ett av de större svenska mjukvaruföretagen. Den huvudsakliga målgruppen är små och medelstora företag samt redovisningsbranschen. ... Visma Spcs ingår i den norska Visma-koncernen.

Vad är beräknad omsättning?

Det är företagets nettoomsättning som ska anges i bokföringen. ... Genom att summera samtliga konton som avser försäljning av varor och tjänster får man fram företagets nettoomsättning. Det är som regel nettoomsättningen som avses när det talas om ett företags omsättning.

Vad hette Visma tidigare?

Visma Spcs AB, tidigare SPCS, Scandinavian Personal Computer Systems, startades i Växjö 1984 av Jan Älmeby och Rolf Dahlberg.

Vilket är bäst Visma eller Fortnox?

Den största skillnaden mellan Visma och Fortnox gäller gränssnittet. I Vismas affärssystem kan man enkelt skapa både bokslut och deklaration, vilket inte Fortnox affärssystem har i dagsläget. Är du helt ny inom bokföring kan du enkelt få en helhet av alla delar genom att använda Visma.

Relaterade inlägg: