När ser man resultat efter fettsugning?

Innehållsförteckning

När ser man resultat efter fettsugning?

När ser man resultat efter fettsugning?

Ärr och svullnad efter fettsugning Då svullnad efter ingreppet håller i sig under några månader så syns resultatet inte direkt utan det är först när svullnaden har gått ner som slutresultatet blir framträdande.

Vilken klinik är bäst på bröstförminskning?

Nordiska Kliniken är en av Sveriges ledande och mest innovativa kliniker för plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård.

Hur mycket kostar fettsugning lår?

En fettsugning kostar allt mellan 10-50 000 kr per område beroende på främst fettmängd och hudkvalitet, men även medicinska förutsättningar. Estetikum har konkurrenskraftiga priser och erbjuder avbetalningsmöjligheter från 350kr/månad via Svea Ekonomi.

Hur länge kompression efter fettsugning?

Det brukar försvinna under de första veckorna efter operationen. För att minska svullnaden och göra området där vi har genomfört en fettsugning jämnare rekommenderar vi LPG bindvävsmassage, som utförs av våra massageterapeuter. Man bär också kompressionsplagg för att minska svullnaden och hjälpa huden att dra ihop sig.

Kan man gå upp i vikt efter fettsugning?

Man måste dock komma ihåg följande: Om det, efter en fettsugning sker en kraftig viktuppgång pga alltför kraftigt matintag eller otillräcklig fysisk aktivitet så kommer inte allt detta "nya" fett att ansamlas i övriga kroppsfettlager, utan det finns alltid risk för att de kvarvarande fettcellerna vid det behandlade ...

Hur länge Kompressionsplagg efter fettsugning?

Det är vanligt med blåmärken och svullnad, men de försvinner av sig själv. Du ska fortsätta med kompressionsplagget i flera veckor.

Relaterade inlägg: