Varför vitargo?

Innehållsförteckning

Varför vitargo?

Varför vitargo?

Vitargos främsta styrkor är den oslagbara glykogeninlagringsförmågan och att den är så vänlig mot magen. Detta gör Vitargo®kolhydraten till en väldigt bra dryck.

Vad innehåller vitargo?

Vitargo Professional innehåller mineralerna Kalium, Kalcium, Natrium och Magnesium. Till exempel bidrar Kalium till normal muskelfunktion och Magnesium bidrar till normal energiomsättning, bidrar till nervsystemets normala funktion samt bidrar till normal muskelfunktion.

Vilken vitargo är bäst?

Energibars - Bäst i test 2021
OmdömeProduktPris
★ 9,3Vitargo EnduranceBästa pris 28 kr
9,1Helt Ärligt Bra BränsleBästa pris 25 kr
9,1Enervit Power CrunchyBästa pris 25 kr
★ 9,1GET RAW Chocolate & WalnutBästa pris 21 kr

Vilken vitargo?

Vitargo är en unik och patenterad kolhydrat speciellt framtagen efter elitidrottares önskemål. Kolhydraten är mycket stor och påminner om glykogen (muskelenergi) till strukturen. ... Vitargo är helt sockerfri och bör inte blandas med sockerlika kolhydrater som fruktos vilket försämrar Vitargo-effekten.

Hur länge håller sportdryck?

Tailwinds sportdryck har en hållbarhet på ungefär två år i oblandad form. När du väl har blandat den med vatten är en bra tumregel att behandla den som juice. Efter blandning är det bäst att dricka den samma dag (även om den är varm så smakar den ganska gott).

Hur blandar man vitargo?

Efter avslutat pass blandar du till 1 portion Vitargo Post och dricker upp som återhämtning innan du duschar....Längdskidor.
Klimat / tempBlandning till slutvolymKolhydrat / dl dryck och energi
0 °C — -10 °C100 g pulver till ∼ 8 dl11,5 g = 46 kcal
-10 °C — -20 °C125 g pulver till ∼ 8 dl14,3 g = 57 kcal

Kan barn dricka Powerade?

”inte för barn, ammande, gravida eller de som är känsliga mot koffein…” Detta betyder att det inte är en dryck för unga!

Vilken sportdryck är bäst?

Ska du bara springa upp till 60 minuter behöver du ingen sportdryck. Ska du springa längre än 60 minuter kan du välja den du tycker bäst om, så länge den innehåller snabba kolhydrater och elektrolyter. Våra egna favoriter är Vitargo och Maurten.

Är det bra att dricka Powerade?

Men om jag utgår från mig själv så tycker jag att det är ett bra komplement när man tränar längre pass. Speciellt om man svettas mycket då drycken bland annat innehåller natrium. Powerade är en isoton sportdryck som innehåller 4 av de mineraler som kroppen förlorar när man svettas, inklusive natrium.

Hur länge håller blandad sportdryck?

Hur länge håller sig Tailwind? Tailwinds sportdryck har en hållbarhet på ungefär två år i oblandad form. När du väl har blandat den med vatten är en bra tumregel att behandla den som juice. Efter blandning är det bäst att dricka den samma dag (även om den är varm så smakar den ganska gott).

Relaterade inlägg: