Vad gör myndigheten för press radio och tv?

Innehållsförteckning

Vad gör myndigheten för press radio och tv?

Vad gör myndigheten för press radio och tv?

Myndigheten för press, radio och tv beslutar om tillstånd, avgifter och registrering, utövar tillsyn över tv-sändningar, beställ-tv, sökbar text-tv och ljudradiosändningar samt beslutar i frågor om utgivningsbevis. Inom myndigheten finns också presstödsnämnden.

Kan man lyssna på radio via tv?

Med högtalare och skärmar från Google Nest och Google Home kan du använda rösten för att lyssna på analoga radiokanaler eller radiokanaler som sänds via internet eller satellit via högtalare eller skärmar eller en tv eller högtalare med inbyggd Chromecast.

Vem kan få utgivningsbevis?

Ett utgivningsbevis gör att din webbplats eller databas omfattas av grundlagsskyddet....För att kunna ett utgivningsbevis måste webbplatsen eller databasen uppfylla följande kriterier:

  • Den är tillgänglig för allmänheten.
  • Den tillhandahålls på särskild begäran, det vill säga att besökaren aktivt söker upp den.

Är 5 ms bra?

Ett MPRT-tal på 5 ms betyder att den genomsnittlig pixel på bildskärmen förblir aktiv i 5 ms varje gång den slås på. För vissa är det kanske supersnabbt. Andra uppfattar bilden som lite suddig. Vidare är MPRT nästan helt beroende av bildrutefrekvensen, medan GtG har mycket mindre med bildrutefrekvens att göra.

Relaterade inlägg: