Får man skicka tillbaka underkläder Zalando?

Innehållsförteckning

Får man skicka tillbaka underkläder Zalando?

Får man skicka tillbaka underkläder Zalando?

våra returvillkor gäller för alla artiklar köpta hos Zalando - detta inkluderar även rea-varor, underkläder och badkläder; från och med att du tar emot dina varor har du 100 dagar på dig att returnera dem; ... alla varor returneras i oförändrat skick.

Vad gör HM med returer?

Returnera onlineköp i butik Du är alltid välkommen att returnera produkter inom 30 dagar, till valfri H&M-butik i Sverige. ... Saknas följesedeln vid en godkänd retur, kan du byta till en ny produkt för samma aktuella försäljningspris.

Kan man skicka tillbaka reavaror Zalando?

Hos Zalando kan du alltid returnera en produkt inom 100 dagar efter det att paketet har hämtats ut hos postombudet, reavaror inkluderat! Du kan öppna förpackningen och prova varan om förpackningen är återförslutningsbar.

Vad händer med varor som returneras?

Svaret till min vän. Nu börjar jag kunna ge min vän ett svar. När hon returnerar en vara som är köpt på Ellos, Sportamore, Bubbleroom, Cellbes eller Nelly skickas de först till ett center utomlands där de packas om, sedan skickas varorna tillbaka till lagret i Sverige och säljs förhoppningsvis igen.

Får man returnera underkläder?

Det samma gäller för öppet köp av varor generellt, det är ingenting som finns lagreglerat utan det är butiken som så att säga bjuder på den möjligheten. Sen är det självklart så att du får returnera även underkläder om det skulle vara så att du hittar ett fel på dem.

När får man tillbaka pengar från Zalando?

Har du redan betalat för varorna får du pengarna tillbaka. Kom ihåg att det kan ta upp till 5 bankdagar innan återbetalningen syns på ditt konto, beroende på vad du har för bank. Har du betalat mot faktura eller förskottsbetalning ber vi dig att lämna oss dina kontouppgifter.

Har HM gratis retur?

Alla returer till butik är gratis. För att returnera ditt onlineköp i butik tar du bara med dig följesedeln tillsammans med varan/varorna som du vill returerna till butiken. Vänligen observera att H&M HOME-varor endast kan returneras till butiker som säljer H&M HOME.

Kan man skicka tillbaka badkläder hm?

Du är alltid välkommen att returnera produkter inom 30 dagar i en valfri H&M-butik i Sverige, men kom ihåg att du behöver visa upp originalkvitto och att produkten ska vara i samma skick som vid köptillfället samt ha etiketterna kvar.

Hur lång tid tar det att få tillbaka pengar från Zalando?

Om du returnerar hela beställningen så kommer standardleveransavgiften att strykas/återbetalas. Har du redan betalat för varorna får du pengarna tillbaka. Kom ihåg att det kan ta upp till 5 bankdagar innan återbetalningen syns på ditt konto, beroende på vad du har för bank.

Vad händer med kläder som returneras?

Det är inte ovanligt att en retur först skickas tillbaka till återförsäljaren som i sin tur skickar paketet vidare till exempelvis Polen eller till och med Asien. Där kontrolleras plagget och paketeras om innan det skickas tillbaka till återförsäljaren i Sverige som först då kan sälja plagget igen.

Relaterade inlägg: