Vad kostar Volvo B aktie?

Innehållsförteckning

Vad kostar Volvo B aktie?

Vad kostar Volvo B aktie?

Volvo B
Senast+/-Högst
218,50-1,50218,50

Vad heter Volvos aktie?

Om du köper Volvo Car (VOLCAR B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning. Volvo Car aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern VOLCAR B.

Varför sjunker Volvo?

Enligt dagens rapporter har den sjunkit med sju procent och det har sin orsak i att Volvo tvingats dra ner på takten i tillverkningen av lastbilar på grund av brist på elektronikkomponenter, halvledare närmare bestämt. ...

Varför backar Volvo?

Volvo Cars gjorde gjorde comeback på börsen den 29 oktober i år. Under måndagen meddelade Volvo Cars att man tvingas stoppa produktionen i Gent i två dagar på grund av komponentbrist. – Det är ett jätteskakigt läge, sade Magnus Holst, presstalesperson, till GP då.

Vad är Volvo A och Volvo B?

Volvoaktien är noterad på börsen Nasdaq Stockholm. En A-aktie berättigar till en röst på bolagsstämman och en B-aktie berättigar till en tiondels röst. Utdelningen är den samma för båda aktieslagen.

Hur mycket kostar en Volvo Cars aktie?

Observera att investering i aktier alltid innebär en risk. Den nu fastställda kursen på 53 SEK per B-aktie för Volvo Cars notering på Nasdaq Stockholm är i det lägre spannet av det tidigare intervallet på 53-68 SEK per aktie.

Vad heter Volvo Cars aktie Avanza?

Börs Biltillverkaren Volvo Cars börjar i dag den 29 oktober att handlas på Nasdaq Stockholm med kortnamnet VOLCAR B. Intresset för erbjudandet har varit mycket stort bland såväl svenska och internationella institutionella investerare som allmänheten i Norden och erbjudandet var kraftigt övertecknat.

Vad heter Scania aktie?

Ägarlista
10 största ägareKapitalRöster
Volkswagen Finance Luxemburg S.A.89,7%89,7%

Varför faller Volvo B?

Ekonomi AB Volvos aktie rasade över 7 procent när Stockholmsbörsen öppnade på tisdagen. Detta efter beskedet att lastbilsjätten kommer att behöva stoppa produktionen i två–fyra veckor under andra kvartalet på grund av halvledarbristen. Börsfallet var inte oväntat.

Vad händer med Volvoaktien?

Mer om aktien Volvo B Om du köper Volvo B (VOLV B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning. ... Aktien har ett P/E-tal på 11.9 och P/S-tal på 1.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Relaterade inlägg: