Varför kan jag inte uppdatera appar Samsung?

Innehållsförteckning

Varför kan jag inte uppdatera appar Samsung?

Varför kan jag inte uppdatera appar Samsung?

Avinstallera och ominstallera uppdateringar för Play Butik Kontrollera att anslutningen till Wi-Fi är stabil. på en telefon eller surfplatta med Android. Tryck på Appar och aviseringar. ... Om alternativet inte visas trycker du på Visa alla appar eller Appinformation.

Varför funkar inte appar på Samsung?

Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. Inställningarna kan variera beroende på telefon. Kontakta enhetens tillverkare om du vill veta mer. Frigör utrymme tillfälligt när du rensar cachelagrad data.

Hur uppdaterar jag Swish?

För att uppdatera operativsystemet (Android eller iOS), gå till Inställningar i din mobila enhet. Kan du inte använda Swish trots att du har uppdaterat? Då är din mobila enhet sannolikt för gammal för Swish. Du behöver också ha din BankID-app på samma enhet som du har Swish-appen.

Varför kan jag inte uppdatera appar?

Uppdatera Android-appar manuellt Ibland kan du behöva starta om enheten för att uppdatera en app. Om du vill söka efter en viss app trycker du på Hantera när du har tryckt på Hantera appar och enheter. Om det finns en uppdatering för appen visas knappen Uppdatera på appens informationssida.

Varför funkar inte apparna på Smart TV?

Kontrollera så att TV'n har senaste programvaran installerad. Om du fortfarande har problem med dina appar på din TV kan du testa med att återställa Smart Hub. Detta bör du göra i sista hand eftersom du kommer att loggas ut från alla appar som du använder på din smart-TV, inte bara den app som måste fixas.

När uppdateras Swish?

För att öka säkerheten ytterligare kräver version 4.1 att BankID och Swish-appen finns på samma enhet för att du ska kunna verifiera dig, godkänna en betalning och komma åt din betalningshistorik. Uppdateringen blir därför tvingande från den 10 januari 2019, om du inte gjort den innan dess.

Relaterade inlägg: