Vem äger Trygg-Hansa?

Innehållsförteckning

Vem äger Trygg-Hansa?

Vem äger Trygg-Hansa?

​​​​​​​​Organisation Trygg-Hansa är en del av det danska försäkringsbolaget Codan Forsikring som är ett av nordens största skadeförsäkringsbolag.

Vad ingår i Trygg-Hansa hemförsäkring?

Detta täcker Trygg Hansa hemförsäkring. Med Trygghansa hemförsäkring ingår ett egendomsskydd vilket skyddar mot Inbrott, stöld, bränder och vattenskador samt naturskador. Det ingår också ett reseskydd, ett ansvars- och rättshjälpsskydd samt ett överfallsskydd.

Vem äger försäkringsbolaget Aktsam?

Varumärket ägs av Trygg-Hansa, som sedan den är en del av Tryg som numera är det största försäkringsbolaget i Skandinavien.

Hur länge har Trygg-Hansa funnits?

Vår historia Trygg-Hansa har anor från1828. Den nuvarande företagsstrukturen kom till 2021, då företaget blev ett helägt dotterbolag till danska Tryg. 2015 – Trygg-Hansa och Codan fusioneras. Tillsammans bildar vi en stark skandinavisk enhet - Försäkringsgruppen Codan/Trygg-Hansa.

Vilken försäkring är bäst för hund?

Vilken är den bästa hundförsäkringen? I vår sammanställning av hundförsäkringar har vi utsett Many Pets till bäst i test 2021 baserat på kundomdömen. ManyPets hundförsäkring har ett högt veterinärvårdsbelopp (upp till 140 000 kronor), självrisk från 0 kronor och en självriskperiod på hela 365 dagar.

Relaterade inlägg: