Är det socker i strepsils?

Innehållsförteckning

Är det socker i strepsils?

Är det socker i strepsils?

De aktiva substansenna är 2,4-diklorobensylalkohol, amylmetakresol. En sugtablett innehåller 2,4-diklorobensylalkohol 1,2 mg, amylmetakresol 0,6 mg. Övriga innehållsämnen är: Vinsyra, citronarom, natriumsackarin, isomalt, maltitol. Sockerfri.

Vad är halstabletter bra för?

Halsont kan ha många orsaker: förkylning, infektioner eller överansträngning. Halstabletter botar inte orsaken, men kan lindra smärtan.

Är strepsils bakteriedödande?

Strepsils Apelsin har en bakteriehämmande och antiviral effekt. 2,4- diklorobensylalkohol/amylmetakresol som finns i Strepsils Apelsin kan också vara godkänd för att behandla andra sjukdomar, som inte nämns i denna produktinformation.

Kan man använda Strepsil när man är gravid?

Säkerheten för Strepsils Honung & Citron sugtabletter under graviditet är inte helt etablerad, men förväntas inte utgöra en fara. Som för alla läkemedel bör försiktighet iakttas under graviditet och läkarens råd sökas om nödvändigt.

Vad kostar strepsils halstabletter?

Strepsils. 24 st. Jfr-pris 21.5 Kr/rek dagl dos.

Vad innehåller halstabletter?

Halstabletter innehåller vanligen lenande mentol och kan finnas i många olika smaker. Pepparmynta, timjan, anis och lakrits används i halstabletter för att ge en hostdämpande effekt genom att stimulera saliv. Det finns både medicinska och icke-medicinska halstabletter.

Relaterade inlägg: