Varför hjälper Alvedon?

Innehållsförteckning

Varför hjälper Alvedon?

Varför hjälper Alvedon?

Vad Alvedon är och vad det används för Alvedon innehåller paracetamol som är smärtlindrande och febernedsättande. Alvedon används för behandling av tillfälliga feber- och smärttillstånd av lindrig art, t ex feber vid förkylning, huvudvärk, tandvärk, menstruationssmärtor, muskel- och ledvärk.

Vad händer om man tar Ipren?

Läkemedel med ibuprofen kan vid överdos framför allt ge magbesvär men också bland annat öronsusningar, slöhet och yrsel. Ring Giftinformation om någon överdoserat ibuprofen, eller om ett barn kommit åt läkemedlet. Uppsök alltid sjukhus vid avsiktlig överdosering i självskadande syfte.

Vad är det för skillnad på Ipren och ibuprofen?

Ipren innehåller den aktiva substansen ibuprofen och är smärtlindrande, febernedsättande och inflammationsdämpande. Du kan använda det mot smärta som huvudvärk, mensvärk, muskel- och ledvärk och tandvärk. Du kan också använda Ipren mot feber vid förkylning.

Varför hjälper inte värktabletter?

Vissa läkemedel med paracetamol innehåller även kodein för att förstärka den smärtstillande effekten. Det finns risk för att bli beroende av kodein och därför ska de bara användas om du får migränanfall med glesa mellanrum och andra läkemedel inte hjälper.

Relaterade inlägg: