Är Verisure och Securitas samma?

Innehållsförteckning

Är Verisure och Securitas samma?

Är Verisure och Securitas samma?

I dag är Verisure varumärket för vårt konsumenterbjudande. ... Securitas Direct grundades 1988 som en del av företaget Securitas i Sverige. Securitas Direct blev 2006 ett eget företag. Fokus har hela tiden legat på utvecklingen av säkerhetsprodukter och tjänster kopplade till hem och företag.

Varför Verisure?

Verisures larmsystem är fortfarande bland det bästa du kan skaffa idag, men det är förhållandevis dyrt och kameraintegrationen är inte klockren. För dig som prioriterar smarta hemmet-funktioner och är beredd att betala lite extra för den service Verisure erbjuder tycker vi att det här systemet är riktigt bra!

Hur fungerar skalskydd Verisure?

Med skalskydd menas att du kan larma vissa valda delar av ditt system. Det vanligaste är att man har ett antal vibrationsdetektorer på entré- och balkongdörrar samt fönster på markplan, som du sedan larmar på medan du själv är hemma. Beroende på hemmets planlösning kan även kameradetektorer ingå i skalskyddet.

Hur lång tid har man på sig att larma av?

Så snabbt som det är möjligt! Om ditt larm går till utryckning av väktare så får väktaren informationen omedelbart. Men hur lång tid det tar därefter skiftar beroende på många variabler; ort, tid på dygnet och året, väderlek, belastning osv. Är det bråttom och akut – ring 112.

Kan man ha larm på när man är hemma?

Med ett skalskydd har du ett extra larm i larmet. De flesta använder det för att larma vissa delar av hemmet när familjen sover. Men med ett Verisure hemlarm är skalskyddet både mer effektivt och flexibelt.

Vad är skillnaden mellan Securitas och Securitas Direct?

Säkerhet som gör skillnad Säkerhets- och trygghetslösningar är Securitas Directs kärnverksamhet, men vårt åtagande är mycket större än så. Våra tjänster skapar bättre förutsättningar för företag att fokusera på deras verksamhet vilket i sin tur leder till ökad lönsamhet.

Vad hette Verisure innan?

Verisure grundades av Luis Gil i Malmö 1988 under namnet Securitas Direct och introducerade världens första hemlarmspaket samma år. Securitas Direct var vid den här tiden en del av företaget Securitas AB som grundades i Helsingborg 1934.

Relaterade inlägg: