Vad händer när man slutar använda Xlash?

Innehållsförteckning

Vad händer när man slutar använda Xlash?

Vad händer när man slutar använda Xlash?

Vad händer om jag slutar använda Xlash? Dina ögonfransar kommer gå tillbaka till sitt ursprungliga tillstånd efter några veckor eller månader. Om du vill behålla ditt resultat som du har uppnått kan du minska användningen till 2–3 gånger per vecka.

Hur länge ska man använda Xlash?

2 månaders daglig applicering ska du trappa ner till att använda serumet 1-3 gåner i veckan för att upprätthålla resultatet istället. Vi rekommenderar att du gör ett uppehåll av Xlash Ögonfransserum under en månad var sjätte månad.

När ska man applicera Xlash?

Xlash appliceras en gång om dagen på rengjort ansikte. Applicera serumet vid rötterna längs franslinjen. Använd i en gång om dagen i 6–8 veckor för bästa resultat. Efter 6-8 veckor appliceras Xlash 2-3 gånger i veckan för att bibehålla långa och fylliga fransar.

Hur länge håller Xbrow?

Det kan därför ta längre tid att se resultat på ögonbrynen än dina ögonfransar. Xbrow kommer med en smidig applikator som är framtagen specifikt för appliceringen på brynen. En förpackning av Xbrow Eyebrow Growth Serum räcker i cirka tre månader vid normal och regelbunden användning.

Vad händer om man slutar med Fransserum?

Många är osäkra på vad som händer med fransarna när du slutar använda serum. Faller ögonfransarna av? Vad händer? Kort sagt, så ja, med tiden förlorar du dina fransar, inte på grund av serumet, men för at fransarna blir utbytta helt naturligt.

Kan man använda Xlash för mycket?

Nej, Xlash ska användas en gång dagligen, ytterligare daglig användning är varken nödvändig eller att rekommendera.

Hur länge ska man använda Ögonfransserum?

De flesta serum ska man använda i 5-8 veckor för att kunna se något resultat. Använd en gång om dagen för bästa effekt. Efter uppnått resultat kan du applicera serumet två till tre gånger i veckan för att hålla ögonfransarna långa, fylliga och starka.

Är det farligt att få Xlash i ögonen?

Är Xlash farligt att få i ögonen? – Nej, Xlash är dermatologiskt och oftamologiskt testad i laboratorium. Det betyder att både hudläkare och ögonläkare har testat Xlash och finner serumet säkert. Alla ingredienser är godkända att använda av EU.

Hur applicerar man Fransserum?

Rengör ansiktet och se till att rester från både smink och hudvård är borta innan du använder serumet. Applicera ett tunt lager av Xlash ögonfransserum på den övre fransraden. Försök att applicera produkten så nära fransarna som möjligt.

Relaterade inlägg: