Vad gör WWF med pengarna?

Innehållsförteckning

Vad gör WWF med pengarna?

Vad gör WWF med pengarna?

Tack vare ditt bidrag kan vi fortsätta vårt arbete här hemma och ute i världen. WWF Sverige stödjer och arbetar med hundratals projekt som ditt bidrag kommer att gå till. Här kan du läsa mer om hur din gåva förvaltas och fördelas, och vart våra insamlade medel kommer ifrån.

Hur räddar vi isbjörnarna?

Skänk pengar till Världsnaturfonden WWF Det lättaste och kanske populäraste sättet att hjälpa isbjörnarna är att donera pengar till Världsnaturfonden WWF. Engångsdonation går lika bra som en månatlig sådan. Det är upp till dig vad du har råd med.

Vad menas med WWF?

WWF – världens naturvårdsorganisation. WWF är en helt oberoende och partipolitiskt obunden miljö- och naturvårdsorganisation som bildades 1961. Med fler än fem miljoner supportrar är WWF en av världens ledande ideella naturvårdsorganisationer med projekt i mer än 100 länder.

Hur mycket pengar får Världsnaturfonden?

WWF -kronan bland miljöorganisationerna. Den allmänna bilden av Världsnaturfonden WWF är en kramgo panda och något man kan skänka pengar till för att hjälpa att rädda hotade djur och växter runt om i världen. Närmare 200 000 svenskar betalar i genomsnitt en tusenlapp per år till stiftelsen.

Hur arbetar WWF?

WWF arbetar för en framtid där människan lever i harmoni med naturen. Vi kämpar för att skydda de mest hotade och unika arterna och livsmiljöerna på planeten och för att mänskligheten ska fördela jordens resurser rättvist och använda dem på ett hållbart sätt.

Är WWF en pålitlig källa?

WWF skriver även att dem är en helt oberoende och partipolitiskt obunden miljö- och naturvårdsorganisation vilket innebär att faktan inte borde innehålla några åsikter utan enbart fakta.

Vad händer om isbjörnar försvinner?

Arktis packisar smälter och isbjörnarna svälter När havsisen försvinner, försvinner också isbjörns förmåga att effektivt jaga säl. I öppet vatten har isbjörnar inte en chans mot de snabba sälarna. Säl är isbjörnens primära näringskälla och den föda som bidrar till att bygga upp tillräckliga fettreserver inför vintern.

Vad kan du göra för att hjälpa till att rädda isbjörnarna och andra djur i Arktis?

Ett av de bästa sätten att stödja och rädda Arktis är genom att bli Isbjörnsfadder.

Vad är WWF mål?

WWFs klimatmål. ... WWF har länge drivit att den globala uppvärmningen måste begränsas till 1,5 grader för att undvika de allra allvarligaste klimatförändringarna. För att nå detta mål behöver vi halvera de globala utsläppen av koldioxid till 2030 och nå nettonollutsläpp senast 2050.

Vad gör WWF för djur?

WWF GÖR SKILLNAD Genom tusentals projekt i över 100 länder – inom allt från naturvård till klimatsmarta energilösningar – kämpar vi för arter, livsmiljöer och en hållbar användning av jordens resurser.

Relaterade inlägg: