Vad är kolloidalt silver bra för?

Innehållsförteckning

Vad är kolloidalt silver bra för?

Vad är kolloidalt silver bra för?

Bakterier som utsätts för antibiotika och andra antibakteriella produkter kan bli motståndskraftiga mot preparaten. Kolloidalt silver som innehåller silverjoner kan ha bakteriedödande effekt. Det innebär att bakterier som utsätts för sådana produkter kan bli resistenta mot silver.

Vad innehåller Silvervatten?

Kolloidalt silver är silver i kolloidal, det vill säga mycket finfördelad, form. Generellt kan dock sägas att "kolloidalt silver" inkluderar alla produkter med silver i någon koncentration, upplöst i destillerat vatten. Silverpartiklarna i kolloidalt silver kan vara små, mindre än 1000 nanometer.

Vilket silver är giftigt?

Silver är ett grundämne som i jonform är mycket skadligt för både bakterier och vat- tenlevande organismer. Ämnet är klassat som en biocid, och betraktas alltså som giftigt.

Kan Silvervatten bota cancer?

Orsaken var att produkten Ionosil kolloidalt silver marknadsfördes som effektivt mot en rad sjukdomar som cancer, malaria, reumatism, bältros, borrelia, MS, ebola, psoriasis och kräksjuka. Detta är läkemedelspåståenden, produkten är inget godkänt läkemedel och därför får den inte säljas, konstaterade myndigheten.

Är det farligt att dricka kolloidalt silver?

Silvervatten skadar kroppen Hon avråder starkt från att dricka silvervatten. Silver är inget spårämne, det är inget vi människor behöver. Det är toxiskt – alltså giftigt – och kan skada oss. – Silver tas upp ur matsmältningskanalen och ansamlas i inre organ, i njurar och i hjärnan.

Kan man använda kolloidalt silver i ögonen?

Silvervattnet används både invärtes och utvärtes, som gurgelvatten, i ögon, i hörselgången, på huden och som inhalation.

Relaterade inlägg: