Vad gör Martin Timell i dag?

Innehållsförteckning

Vad gör Martin Timell i dag?

Vad gör Martin Timell i dag?

På somrarna bor Timell på Mjölkö i Stockholms skärgård. Martin Timell är kristen, troende och har arbetat som församlingassistent inom svenska kyrkan i 10 år.

Vad gör Lulu Carter idag?

Just nu håller hon på med ett projekt med Carolina Gynning – samtidigt som hon långsamt trappar ner för att inte slita ut sig. – Jag gör precis det jag gjorde i tv fast utanför rutan. Jag håller också på med ett projekt med Carolina Gynning som är hemligt än så länge. Men jag gör mindre och mindre.

Kan Lulu Carter?

Louise Lulu Mushama Carter Arfwedson, mest känd som Lulu Carter, ursprungligen Ann Louise Arfwedsson, född i Vänersborg, är en svensk TV-profil, inredare och författare. Carter är bland annat känd från TV-programmet Äntligen hemma på TV 4 men har även medverkat i När & Fjärran på samma kanal.

Hur gamla är Anders Timells barn?

Anders och Charlotte har tillsammans den gemensamma dottern Julie, 2. På sociala medier visar Anders ofta upp familjelivet med Charlotte och dottern. Sedan en tidigare relation är Anders pappa till sonen Kim Timell, 27. I september avslöjade paret att familjen skulle växa ytterligare.

Vem äger Riche restaurang?

Riche ingår i koncernen Svenska Brasserier där även Teatergrillen, Sturehof, Stockholms Matmarknad, Taverna Brillo, Luzette och Ulriksdals Wärdshus ingår.

Relaterade inlägg: