Hur kommer man till Positano?

Innehållsförteckning

Hur kommer man till Positano?

Hur kommer man till Positano?

De flesta väljer att resa till Amalfikusten med flyg. Den billigaste lösningen är oftast att flyga till Rom, som har två flygplatser: Rom Fiumicino (i väster) och Rom Ciampino (i söder). Fiumicino är den internationella flygplatsen, medan Ciampino betjänar lågprisbolag och charterflyg.

Hur många dagar på Amalfikusten?

Efter några sköna dagar i Sorrento väntar Amalfikusten på dig. Med magnifik utsikt, mysiga små städer och doften av citroner styr du din hyrbil till det omtyckta Hotel Conca Azzurra. Maken till utsikt får du leta efter! Under fyra underbara dagar kan du njuta av hotellets restaurang, medan du blickar ut över kusten.

Var i Italien ligger Amalfikusten?

Den omsusade Amalfikusten som finns med på Unescos världsarvslista har blivit känd för sin skönhet och sina charmiga småstäder. Det är en av Europas mest spektakulära kustlinjer, belägen strax söder om Neapel, mellan Sorrento och Salerno.

Vart flyger man om man ska till Positano?

När du bokar din flygresa till Positano anländer du till Neapel flygplats, omkring en timme och 20 minuter från Positano. Det kan vara lite knepigt att hitta ett direktflyg till Positano, men istället kan du chansen att få ett stopp i någon annan europeisk stad på köpet, som till exempel Paris eller Frankfurt.

Vilken region tillhör Positano?

Positano
Positano
Kommun
LandItalien
RegionKampanien
ProvinsSalerno

Relaterade inlägg: